Valentina Cvetković – Šta će ti pevačica i Srce moje ostariti ne sme – (08. 02.) – dvadeset prva emisija


– Šta će ti pevačica i Srce moje ostariti ne sme – (08. 02.) – dvadeset prva emisija

se predstavila pesmama “Šta će ti pevačica” od Jane i “Srce moje ostariti ne sme” Stoja. Viki se veselila, a Bosanac je već posle prve pesme dao glas. Sve je obećavalo da će ovaj narodnjački nastup dobro da prođe, međutim na kraju je osvojila tri “da”. To je značilo da su Viki, Ana i Đorđe odlučili da ide u baraž.

Popović je rekao da bi joj on dao glas da je sedeo umesto Snežane u žiriju i onda se našalio da ona to nije učinila jer je Valentina vrlo zgodna.

“Sve vreme si bila van intonacije i zato ideš u baraž. Što se mene tiče preslatka si, prezgodna si, a ti Popoviću nemoj da sumnjaš u moj sluh”, rekla je Snežana.

“Valentina tačno je da je bilo nesigurnosti ali pošto smo sarađivale prošle sezone evo glas kao podrška. Molim te daj sve od sebe u baražu, bolja ti je druga pesma”, rekla je Ana.

“Mene njen autfit podseća kao da je bila u nekom rijalitiju. Druga pesma mi je bila ok i mislim da je tri glasa mera za tebe. Nisam joj dao glas zato što je dobra riba, jer ja sedim pored najbolje plavuše u državi”, rekao je Đorđe. Kad su ga pitali da li misli na Jelenu ili nekog drugog, a on se našalio da misli naravno na Snežu.

Jelena je otkrila da je Valentini dala da peva pesmu “Šta će ti pevačica” jer je to omiljena pesma njenog muža.

“Stoja se kida kad se peva, da gori kafana, da gori splav, da gori nebo, da gori zemlja… Top si riba, dobro pevaš i samo sad nagazi. U ovom poslu je ili ili nema srednje”, poručila je Jelena svojoj kandidatkinji.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,