Tea Šufta – Nije ljubav to i Lola – (18. 01.) – osamnaesta emisija– Nije ljubav to i Lola – (18. 01.) – osamnaesta emisija

se predstavila pesmama “Nije ljubav to” Vanje Mijatović i “Lola” od Severine. Nakon što je žiri saslušao i pogledao njen nastup, Tea je dobila tri glasa od Ane, Snežane i Đorđa.

“Meni si ti bila daleko zanimljivija u prvom krugu i tada si, čini mi se, i bolje pevala. Prva pesma ti, uopšte, nije legla i mislim da nije dobar izbor za tebe, obzirom da si ti čist pop vokal”, rekla je Marija i dodala da druga numera možda, naizgled, nije teška za izvođenje, ali da bi trebalo da se otpeva šmekerski i sa slatkoćom. Sa druge strane, Ana se nije složila sa Marijom, pa je naprotiv, pohvalila Teinu interpetaciju pesme “Nije ljubav to”.

“Ti si za mene otkrovenje u ovom takmičenju. Marija možda ne zna kako zvuči original prve pesme, ali ja sam ubeđena da si ti to otpevala još nadahnutije. Zaslužuješ da ideš dalje, a ono što ti imaš, mnogi drugi nemaju, a to je emocija i srce, ali i lepa boja glasa”, pohvalila je Jelena svoju kandidatkinju.

Saša je prokomentarisao da Jelena samo što nije zaplakala kad je videla samo tri glasa za svoju učenicu, pa se našalio da je čak i pustila suzu, aludirajući na divine naočare, na kojim su visili kristalčiči u obliku suza.

“Volela bih da od sada nema više plakanja i da u Novoj godini, suze budu samo veštačke, kao i na mojim naočarima”, rekla je Jelena.

Tea je sa tri osvojena “da” otišla u baraž, odakle će se boriti za prolazak dalje.Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,