Tea Šufta i Vanja Knežević – (19. 09.) – trideset četvrta emisija – dueli


i – (19. 09.) – trideset četvrta emisija – dueli

Tea nam se predstavila pesmama ”Deo prošlosti” Marije Šerifović i ”Dan D” Nine Badrić, dok je Vanja pevala ”Ima nešto u tom što me nećeš” Željka Joksimovića i ”Kazuj krčmo džerimo” Usnije Redžepove.

Rezultat ovog duela bio je 3:3 što znači da su obe devojke osvojile priliku da se bore u baražu, međutim, obe su prošle direktno dalje kada je Saša Popović najavio da nema baraža.

Viki nije dala nijedan glas, jer su joj obe takmičarke bile onako- Prva kandidatkinja, prva pesma lepa, druga užas, samo takvi falševi.

Đorđe David se donekle složio s Viki- Tea ima super mušku energiju ali mora da se radi. A Vanja nije imala energije, i zvučala si kao da su ti sve lađe potonule.

-Tea meni se od svega najviše sviđa tvoje ime i prezime. Lako se pamti, a što se tiče pesama, zaboravi da pevaš Mariju i Ninu. Treba da težiš da pevaš kao one ali u ovoj fazi ne- bila je jasna Bekuta

-To je sve bilo zagušeno Tea, tekst nerazuman, bila si niska, sve zgužvano. Postoje samo elementi koji pokazuju da znaš da pevaš, ali ove pesme ne valjaju dve pare. Što se tiče Vanje, prvo, pesma prva donja laga nije obrađena, daviš se u visini, nemaš pojma- rekao je Bosanac uz obrazloženje da su to razlozi što im nije dao glas- Snosim odgovornost za izjavu da nećete napredovati u Grandu.

-Niste dale svoj maksimum ali po mi je kamen sa srca što ste otišle u četvrti krug, jer bilo bi pitanje šta bi bilo sa vama u baražu- izjavila je Marija.

-Mi kao da nismo bili u istoj prostoriji. Tea, bilo mi je lepo da te slušam- rekla je JK pa dodala- Ono što ti imaš su strast i emocija. A ova mala sa 18 godina, vanserijski talenat. To nije bilo mlako nego mlado.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , , ,