Tamara Selimović i Filip Jančić – (30. 05.) – dvadeset osma emisija – dueli
i – (30. 05.) – dvadeset osma emisija – dueli

Tamaru je kroz takmičenje vodila mentorka Marija Šerifović, dok je za Filipa bila zadužena Slađa Alegro kao gostujući mentor, koja nažalost nije mogla da prisustvuje snimanju iz opravdanih razloga.

Tamara se predstavila pesmama ,,Javi se oteraj tugu” Šemse Suljaković i ,,Sunce moje” Aleksandre Mladenović, a Filip pesmama ,,Ako odeš” Željka Samardžića i ,,Bosnom behar probeharao” Dina Merlina.

5:4 bio je krajnji rezultat u ovom duelu i to u korist takmičarke pod brojem 1, čime se plasirala u četvrti krug, dok ćemo Filipa slušati opet u baražu.

Bosanac je ovom duelu ”presudio” jer je jedini dao glas samo Tamari: ,,Ukrasi na mestu, intonacija odlična, jedini problem je nekako unazad pevanje što je odlika romske muzike. Bila si svkako odlična i boja glasa i interpretacija” obrazložio je Bosanac svoju odluku.

,,Ja sam odlučila a ne Bosanac, jer sam poslednja dala glas oboma” rekla je JK pa nastavila- Neosporno ste muzikalni oboje. A poenta je- Tamara ti si mrtvo puvalo. Energetski dosadna, mlaka, kafanska pevačica. Odvratan izbor pesama. Seljački. Ovaj dečko pored tebe je komercijalan a ti si fantastična pevačica i zato sam ti dala glas. Ali krajnji domet ti je kafana i svadba.

Kako su Tamaru uporedili sa Aleksandrom Mladenović, Jelena je rekla da Aleksandra nije zvezda i da nikad neće biti kao i da je ona samo radni pevač, a smatrala je i da Šemsine pesmu nisu dobar izbor.

,,Aleksandra Mladenović je izbacila nekoliko hitova za samo dve godine koji se sada ovde pevaju’, ona ovako ako nastavi imaće svoje koncerte. Vrlo skupa i tražena pevačica” povikao je Saša Popović.

Viki nije ostala na ovo imuna pa je imala repliku: ,,Treba da ustaneš kada se pevaju Šemsine pesme” na šta je JK odgovorila- Neću salutirati tom sr*nju!

Za Filipa su imali samo reči hvale na račun stasa i glasa, i poručili su mu da treba da se bori kao i da je mentorka Slađa uradila dobar posao.Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , , ,