Stefan Krstić – Od milijun žena i Ja bih da pevam još malo – (22. 02.) – dvadeset treća emisija
– Od milijun žena i Ja bih da pevam još malo – (22. 02.) – dvadeset treća emisija

se predstavio pesmama “Od milijun žena” Tonija Cetinskog i “Ja bih da pevam još malo” Dejana Cukić. Stefan je uspeo direktno da prođe u treći krug sa svih šest glasova.

Njegov nastup sigurno će ostati upamćen po tome što je prišao žiriju dok je izvodio drugu pesmu “moleći” za još jedan glas. Naime, Cukićeva pesma u jednom stihu kaže “Meni je vredan”, a Stefan je iskoristio priliku da dok je izgovarao te reči sklopi ruke i žiriju na taj način pokaže kako je njemu vredan još jedan njihov glas.

Svima je bio simpatičan takmičarev potez, a Bosanac je priznao da je na kraju morao da mu da glas, kada se već toliko potrudio da ih “šarmira”. Popović je primetio da je Ana prvo dala “da” pa povukla.

“Isključila sam tester, jer je on samo prišao Jeleni, a ovde u žiriju ima još lepih žena”, rekla je Bekuta kroz šalu.

“Stefan je prišao meni jer ja dajem podstrek takmičarima koji krenu tako da kidaju na sceni, a ne zato što sam lepa žena. Tako se peva Cukić, tako se igra Cukić. Prva pesma je bila naporna, ali zbog druge si zaslužio šest glasova”, rekla je Jelena.

“Ja sam zadovoljna. Vidi se da si vežbao, ali mi se nije svidelo kad si prišao žiriju. Šta ti je to značilo?”, poručila je Marija svom učeniku, koji je priznao da ga je ponela atmosfera. “Sledeći put ću da ti stavim đule da ne možeš da mrdneš sa scene”, našailila se Stefanova mentorka.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,