Stefan Debota i Željko Vukčević – (12. 09.) – trideset treća emisija – dueli


i – (12. 09.) – trideset treća emisija – dueli

Prvi se predstavio pesmama “Jedina” Vlade Georgieva i “Nju ne zaboravljam” Amadeus benda, dok je drugi izabrao numere “Nov čovjek” Žaka Houndeka i “Ko ti to grize obraze” Tošeta Proeskog.

Žiri je pažljivo slušao njihova izvođanja i na kraju dodelio pet glasova Željku i četiri glasa Stefanu. Direktno je prošao .

“Stefane, ti si interesantna pojava. Dobro ti je ponašanje i dobar si dasa. Sa druge strane Željko kad izađe na scenu je pravo iznenađenje. On izgleda pitomo, sltko, fino, umiveno i onda se čuje vanserijski talenat. Mislim da si ti budućnost pop scene ne samo u Crnoj Gori već i u regionu”, rekla je Jelena.

Ana je glasala za Stefana zbog izvođenja pesme Vlade Georgieva, a Željku je rekla da pretešku pesmu Žaka Houndeka izveo vrhunski. Viki je rekla Stefanu da nije bilo loš i da je zato dobio četiri glasa, a Željku je poručila da je bio fantastičan i da je budućnost pop scene. Đorđe je rekao da Stefanu smeta “nos” odnosno nazalno pevanje i da se čulo da se umorio, a Stefanu je rekao da peva sa lakoćom i da na svom albumu treba da obradi jednu njegovu pesmu.

Bez obzira što je Željko Marijin kandidat ona mu je priznala: “Ja nikad nisam čula tačnije pevanje za ovih pet godina koliko sedim ovde”

“Mislim da je žiri bio fer i korektan. Slažem se sa svim što su rekli. Srefane srećno u baražu”, poručio je Peđa Medenica koji je bio gostujući mentor.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , , ,