Stefan Debota i Ajdin Vranešević – (14. 11.) – četrdeset druga emisija – dueli

   


i – (14. 11.) – četrdeset druga emisija – dueli

Sreće im nije bila naklonjena večeras, pa je na kraju rezultat bio 3:3, što znači da se niko od njih nije plasirao u naredno kolo.

Inače, Stefan se predstavio pesmama “Deset mlađa” i “Zato kradem”, dok je Ajdin odabrao “Bože, brani je od zla” i “Sinoć nisi bila tu”.

Ana Bekuta prokomentarisala je da se prvi takmičar kasno uključio u pesmu, dok je za Ajdina dodala da mu treba vremena da sazri.

– Ti sad malo lutaš. Mutiraš, tako da bih preporučila da sačekaš još malo. Vidim da si prebledeo, verovatno je i do umora – prokomentarisala je Bekuta, dok se Viki Miljković složila da se vidi da je umoran i da je mlad.

– Bar još godinu dana ti treba da se vratiš – dodala je Viki.

Džordž smatra da je Stefanov nastup bio neprijatan jer nije dao svoj maksimum.

– Greška koja mu se dogodila, se svakom desi, ali da pevaš celu pesmu falš, to stvarno ne mogu da razumem – objasnila je Marija Šerifović, dok je Ajdinu poručila da treba još da vežba, da peva i da naredne godine dođe u “Zvezde Granda”.

– Ovo je najkatastrofalniji nastup u takmičenju. Stefan je bio u falšu, a Ajdin i dalje mutira – objasnio je Saša Popović i dodao da nijednog ne pušta dalje.

   

Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , , ,