Sofija Đekić – Mojoj majci i 1003 – (23. 05.) – dvadeset sedma emisija




– Mojoj majci i 1003 – (23. 05.) – dvadeset sedma emisija

(16) iz Smedereva izazvala je neverovatne emocije kod žirija izvodeći pesmu “Mojoj majci” Hanke Paldum. Njen talenat oduševio je sve u studiju, a pogotovo stručni tim Granda koji nije štedeo rečiu hvale za ovu šesnaestogodišnjakinju.

“Alal vera! Samo 16 godina!”, dobacivao je Đorđe David tokom prvog dela Sofijinog nastupa, dok ih je u drugom delu sa numerom “1003” Tamare Todevska dodatno razdrmala i pokazala da se i u pop muzici snalazi fenomanalno.

“Prelepo, Sofija! Bravo”, ponosno je poručila Jelena Karleuša nakon što je njena takmičarla osvojila svih šest glasova.

Žiri je poručio da je trebalo da dobije 202 glasa jer za njene godine peva izvandredno.

“Odličan rad na pesmi, odličan rad sa mentorkom. Ovo je dokaz da sa 16 godina šiju kako pevaju”, prokomentarisao je Džordž, dok je Karleuša oduševljena kako je Sofija bez matrice, ritma i intonacije uletela tačno u pesmu, što je veliki talenat i odlika iskusnih pevača.

“To Bog da ili ne da”, rekla je Snežana Đurišić i dodala da se Sofija rodila sa neverovatnim talentom.

Njena mentorka bila je ponosna na rezultat koji je postigla sa Sofijom, a posebno na način na koji ju je takmičarka gledala dok je stajala na sceni.

“Ti si savršena”, rekla je diva, pa nastavila: “Mnogo mi je bilo drago kako si poslušana, i kako si me simpatično gledala. Bila si kao kad dete koje traži potvrdu od učiteljice. Ponosna sam bila na tebe. Ti si veliki talenat”.



Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,