Sofija Đekić i Daniel Vasić – (30. 05.) – dvadeset osma emisija – dueli
i – (30. 05.) – dvadeset osma emisija – dueli

Sofija, čije je mentor bila Jelena pevala nam je pesme ,,Jutro” Jelene Tomašević i ,,Podseti me” Marije Šerifović, dok je Daniel, čiji je mentor bila Viki, pevao ,,Amalipe” Zvonka Demirovića i ,,Gordana” Šabana Šaulića.

Rezultat je bio 4:2 u korist Daniela, ali su sa nedovoljno glasova, oba kandidata otišla u baraž kako bi nastavili borbu za četvrti krug.

Đorđe i Snežana dali su glasove oboma, Ana i Bosanac sao takmičaru broj dva, dok Marija nije nikome.

,,Oboje ste bili jednaki u greškama. Daniel jeste bolji pevački ali opet. Bio je kod mene prošle godine i znam da može bolje, a što se Sofije tiče, ona treba da naše mentora van takmičenja i da vežba jer ima potencijal da bude ozbiljna pop pevačica” rekla je Šerifovićka.

,,Daniel je prvu pesmu pokidao a druga mi se uopšte nije dopala. Dao sam glas i Sofiji jer smatram da je ovo večeras samo loše veče. Ne smemo zaboraviti kako je razvalila u drugom krugu” poručio je Đorđe David.

Ana Bekuta imala je veoma zanimljivo pitanje upućeno muškom takmičaru: ,,Jel ti imap nekog od poverenja da mu ostaviš telefon? Misim ocrtava ti se u džepu” na šta se on nasmejao a JK se ubacila: ,,Alo jel ti čuješ šta te pita žena, šta se smeješ? Bar da si stavio u zadnji džep a ne ovako da svi vidimo. Izašao si na milionsku scenu u helnkama i telefonom u džepu”.

,,Sofija, ko je izabrao ove pesme da pevaš? Ti? A sa kim si ih vežbala? Imamo problem. Mnogi kandidati vole da imaju svoju viziju rada i takmičenja i imaju mentore sa strane. Tvoj nastup je bio nastup punjene paprike a od mene to nisi mogla ni da vidiš ni da čuješ. Sa mnom ideš dalje, sa drugim mentorima ne” bila je jasna JK.

Viki je tražila obrazloženje zašto njen kandidat nije dobio pet glasova pa se vodila polemika oko toga, a Marija ju je zamolila da ne preispituje odluke žirija. ,,Ugasite ove dve kokoške” poručila je Šerifovićka nakon što su Viki i Jelena počele da se svađaju oko kandidata broj dva.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , , ,