Posle duže pauze nastavljaju se snimanja muzičkog takmičenja “Zvezda Granda” uz određene izmene.

“Ja sam direktor muzičke produkcije Granda. Imaću tri osnovne uloge za sada. Prva je da ispred produkcije uvodim 120 novih takmičara koji će se boriti za svoje mesto u “Zvezdama Granda”. Druga je da podižem nove platforme koje će da okupljanju najveće talente Balkana, a treća stvar je da oni koji pokažu potencijal da njihove karijere od početka usmerim u pravom smeru”, objasnio je Aleksandar Milić MIli koga su čanovi žirija lepo dočekali.

Saša Popović objasnio će se sa prvih pet epizoda nove odnosno stare sezone završiti treći krug, a onda će se u četvrtom sve promeniti.

“Ove nedelje imamo tri dana audicije onih kandidata koje sam pozvao, a koji su se prijavili online. Mili će da izabere 120 novih kandidata koje će on da sprema i da vodi ispred produkcije.Tih 120 kandidata će biti izazivači starim kandidatima. Znači u svakoj emisiji imaćemo osam parova, odnosno osam starih i osam novih kandidata. Jedan od novih izaziva starog i ako ga pobedi u glasanju ulazi u četvrti krug, a ako ga ne pobedi odmah ispada. S tim što stari kandidati ne mogu da ispadnu jer su već došli u četvrti krug”, objasnio je Saša Popović.

izvor: grandKategorije: Zvezde granda

Tagovi: ,