Sanja Veličković i Marija Daneva – (26. 12.) – četrdeset sedma emisija – dueli

 


i – (26. 12.) – četrdeset sedma emisija – dueli

Sanja je u dogovoru sa mentorkom pevala pesme ”Kao so u moru” i ”Mrtav bez mene” dok nam se Marija predstavila pesmama ”Zbunjena” od Negtiva i ”Ginem” grupe Magazin.

U ovom duelu, bolje je prošla nova kandidatkinja Marija, koja je osvojila svih šest glasova i koja će dobiti priliku da bira svog mentora, dok je Sanja osvojila samo tri.

Prva da komentariše imala je pravo Jelena Karleuša- Sanja brutalno si dobro obučena, imaš puno stila i ukusa. Pevanje, mnogo falša je bilo. Pokušala sam da izvučem, da igram na silu, ali ništa. Sa druge strane Marija top! Sve! Bravo- rekla je diva.

– Sanja meni se prva pesma dopala, emotivno. Borila si se sa vibratom. Drugu pesmu neću ni da komentarišem. A , bravo devojko lepojko- bio je Anin komentar.

Sa druge strane, Bosanac je bio opčinjen Sanjom Veličković- Dva te se oka moja i Popovićeva ne mogu nagledati. Otmeno, lepo, fino. Jesi malo žurila, ali si bila nadahnuta. Ti si zvezda a pevanje ćemo doraditi. Kad sam ti ja pohvalio stajling to niko ne može onda da dovede u pitanje.

Džordž je imao reči hvale za obe kandidatkinje pa im je obema dao glas, a ono što ga je najviše fasciniralo jeste sledeće- Marija, niko nikada otkad ja sedim ovde nije otpevao ovu pesmu od Negativa ovako dobro kao ti.

Mentorka Marija izjavila je da se slaže da je Sanja najbolje stilizovana u takmičenju, međutim ono što je ne raduje je njeno pevanje- Već kuburimo dosta dugo sa pevanjem. Treba puno vremena koje mi nemamo da sve bude ispravljeno. To nije ono pa pevamo sat dva tri. Nabošće te neko u sledećem krugu pašćeš mrtva. Popoviću odluči sa svime se slažem- rekla je Marija a Popović je odlučio da je pusti.

– Ovo su bre zvezde granda! Čekao sam da se pojavi ovakav par- rekao je Mili.

izvor: grandKategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,