Sanja Veličković i Aleksandar Pralica – (27. 06.) – trideset druga emisija – dueli
i – (27. 06.) – trideset druga emisija – dueli

Sanjina mentorka je Marija Šerifović, a njena mama je u bekstejdžu otkrila da je ona vežbala i sama, i sa Marijom. Večeras izvodi numere “Ostavljena” Severine Kojić i “Sebi dovoljna” Goce Tržan. Aleksandra je pripremao Đorđe David, a odabrali su pesme “Bićeš moja” Tropico benda i “Piši propalo” Saše Kovačevića.

Na kraju je žiri rekao da je 2 prema 2. Dragan Stojković Bosanac je dao, pa isključio svoj glas.

– Sanja, divan si kandidat za ovo takmičenje ako je sudeti po spoljašnosti. Međutim, pevanje, toliko falša, toliko nesigurnosti, pesme neodgovarajuće. Izgleda te ubila trema, nisi mogla da se sastaviš. Čekala sam drugu da glasam, ali nije se popravilo. Pralice, dosadan repertoar i još dosadnije si ga pevao – bio je komentar Ane Bekute.

– Moje vreme ću da ustupim Jeleni. Stalno je, Popoviću, uskraćuješ, neka ona nastavi. Ja ti dajem mojih 15 minuta i tvojih pola sata i samo “deri” – rekao je Bosanac, a onda je Karleuša započela svoje izlaganje.

– Kandidatkinja broj jedan, odavno nisam videla, i ne samo u ovom takmičenju, nekog sa toliko stila i dobrog ukusa. Svaki put kad sam te videla, pohvalila sam te. Kao da si došla sa modne piste. Pevanje je bilo puno falša, jedino da to pripišem tremi. Marija to ne bi dozvolila. Imam osećaj da si na probama bila super. Imam savet za tebe, trema i falševi se rešavaju samo konstantnim pevanjem. Kada sam sa Tošetom snimala u Grčkoj, on je pevao bez prestanka. On je nama na glavi sedeo. Moraš i to će ubiti tremu.

– Smatram da je težak repertoar. Nema potrebe za toliko teškim pesmama. Sanja, takmičila si se pre 9 godina i znaš šta si i kako pevala. Meni Marija kaže da si ti insistirala na prvoj pesmi – ubacio se Saša Popović, pa je Jelena nastavila da komentariše drugog kandidata.

– Nestvarna boja lica, belji si od Davida. Ili neki ten, ili solarijum. Dobra je tvoja sumanuta enrgija, ali mnogo falša.

– Kandidat broj 2 je bio dominantniji. Sanja, nisam ti dala glas, ali kada sam videla da nemaš, bilo mi je žao da se ne pojaviš još jednom. Ali što se tiče pevanja toliko neprecizno i mnogo falša. Drugi put poslušaj mentorku. Ti si bio bolji, ali ne dovoljno dobar. Preglumljeno – rekla je Viki kojoj se nije dopalo što je kandidat u pevačkom zanosu bacio naočare.

– Pretežak repertoar za oba kandidata. Ali i gori su prolazili, drago mi je da ste dobili šansu – rekla je Snežana.

Đorđe David smatra da Sanja ima foru.

– Imaš ležernost na stejdžu što je važno da bi se takva žena podnela na sceni. Razoružavaš. Poradi na intonaciji. Pralice, ti si moj prvi ljubimac u grupi iz Srbije.Tražio sam apsolutnu disciplinu, tako da si pao sa bacanjem tih naočara. Jasno ti je da žiri nisi fascinirao, pa se posle toga pada, zaboravi se tekst. Dođi posle da te prebijem jer si mi lupio šamar!

Marija je bila kratka, pa je rekla da ne smatra da je težak repertoar ali da će proveriti sa kolegama šta treba da se peva.

– Kandidat broj dva, zapeo si malo previše – rekla je Pralici.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , , ,