Sanja Boban i Krstinja Todorović – (26. 09.) – trideset peta emisija – dueli


i – (26. 09.) – trideset peta emisija – dueli

“Pedeset i šest kilograma manje”, pohvalila se Krstinja nakon maestralnog izvođenja pesma “Gde da odem da te ne volim” Jelene Tomašević i “Ceo svet je moj” Bojane Stamenov.

“Tako se, bre, peva! Tako je!”, vikala je ponosno njena mentorka Marija Šerifović koja ju je u prethodnom krugu takmičenja i motivisala da smrša (VIŠE O TOME OVDE).

Žiri nije mogao da veruje kakvu je transformaciju napravila, a takmičarka je otkrila da joj je u planu da skine još dvadeset kilograma kako bi došla do idealne kilaže. Direktor Granda, Saša Popović konstatovao je da ako to ispuni, postaće mnogo dobra riba, na šta se Šerifovićeva nadovezala i sa osmehom poručila: “Onda ćeš mnogo dobro da pevaš i bićeš riba i eto problema.”

Za savršeno pevanje žiri nije mnogo polemisao, već joj je odmah predvideo finale.

“Ovde niko od ženskih pevača nema ko da ti stane na crtu”, rekao je Dragan Stojković Bosanac, dok je Jelena Karleuša dodala da je ona pobednik samim tim što je pobedila sebe.

“Čestitam ti na vanserijskom talentu, neverovatnoj harizmi i na novoj liniji. Ako si ti uspela da skineš skoro šezdeset kilograma za relativno kratko vreme, ti pokazuješ da si spremna i na pobedu u ovom takmičenju. Ti si ozbiljan igrač”, poručila je JK, dok je Mili konstatovao da je “prešla igricu” što se tiče pevanja i dodao da se vidi da je veliki borac.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , , ,