Sanela Marković – Tvrđava od ljubavi i Slađano moje slađano – (14. 03.) – dvadeset šesta emisija
– Tvrđava od ljubavi i Slađano moje slađano – (14. 03.) – dvadeset šesta emisija

(18) pevala je pesme ,,Tvrđava od ljubavi” Tanje Savić i ,,Slađano moje slađano” Dragane Mirković. Sanela je bila pod mentorstvom gosta mentora- Darka Lazića, koji nije krio ponos na ovu kandidatkinju tokom nastupa.

Ona je dobila pet glasova i tako prošla direktno dalje u treći krug, a jedina osoba koja nije dala glas bio je Đorđe David. ,,Bila si divna, sa nekom lepom energijom, pozitivnom. Iako si se borila sa ogromnom tremom uspela si da izguraš” rekla je Ana Bekuta na početku.

,,Ja sam joj odmah dala glas, imaš lep, sladunjav triler, to se ne uči to se rađa” rekla je Viki a zatim se Jelena nadovezala: ,,Nešto je čarobno u tebi, toi si bila neodoljiva. Tvoja boja glasa mi se svidela, pitka je, čak i na falšićima nije smetalo”. Međutim žiri je dao savet Saneli da se malo ugoji, a onda se JK usprotivila. Saša Popović je rekao Jeleni da nikad bolje nije izgledala ali mu smeta jer joj se sa gubitkom kilograma smanjila i pozadina koja je bila najlepši deo nje.

,,Sanela je najbolji takmičar do sad, pravi narodnjak, ja sam prezadovoljan sa nnom i mislim da ćemo doći do pobede” rekao je mentor Darko Lazić i dodao da on svoje kandidate sprema za pobedu.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,