Samir Alebić – Ti si mi u krvi i Kučka nevjerna – (25. 01.) – devetnaesta emisija– Ti si mi u krvi i Kučka nevjerna – (25. 01.) – devetnaesta emisija

se predstavio pesmama “Ti si mi u krvi” Zdravka Čolića i “Kučka nevjerna” Željka Bebeka. Tokom prve pesme su ga pažljivo slušali, a u drugoj je oraspoložio i publiku i žiri. Njegov nastup nagradili su sa pet glasova što znači da je direktno prošao dalje.

Nerviranje Saše Popovića nastavilo se i kod ovog nastupa zato što je smatrao da je Samir za tri klase bolji pevač od prethodne takmičare. Međutim, žiri je tvrdio da njih dvoje nisu za poređenje. Đođre David mu je našao zamerke u prvoj pesmi, a Popović je rekao kako je sve dobro otpevao.

“Ma nije bio bolji od devojke nije bio sigurno”, vikao je Đorđe, a Viki je tvrdila da jeste bio bolji.

“Televizijski gledaoci čuju, imaju uši nemojte da pričate…”, rekao je Popović.

“On je bio moj kandidat prošle godine i zaslužio je svih šest i trebao je da ide dalje”, rekla je Viki. Bosanac iako nije dao glas rekao je kako je Samir bio fantastičan, ali prva pesma nije valjala.

“Ti se od večeras zoveš Narcis Alebić. Dala sam ti glas jer si me ekstremno nervirao svojim prepotentnim ponašanjem. Širenjem nogu kao da jašeš bure, gledanjem ka publici… Bio si drzak. U drugoj pesmi si bio iritantan i nije ti se verovalo. Nemoj biti ljigavi plavi pevac budi frajer”, rekla je Jelena.

“Zašto tražimo dlaku u jajetu?Zašto?”, vikala je i pitala Viki.

“Zato što nije zaslužio da ide dalje ljigavi mali pevac”, rekla je Jelena. Popović se umešao i rekao Karleuši da ona tako reguje zato što nije njen kandidat, a da jeste govorila bi da je bio najbolji.

“Samire večeras si bio dobar, ali nisi bio najbolji. Naćićemo meru za ponašanje”, rekla je između ostalog Marija.Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,