Rijad Rahmanović i Varja Topalović – (19. 12.) – četrdeset šesta emisija – dueli


i – (19. 12.) – četrdeset šesta emisija – dueli

Prvi takmičar, inače iz Davidovog tima, predstavio se pesmama “Tebi za ljubav” od Radiše Uroševića i “Svađalice moja mala” od Marinka Rokvića, dok je Milijeva kandidatkinja odabrala numere “Dani su bez broja” od Magazina i Esme Redžepove i “Deo prošlosti” Marije Šerifović.

Žiri ih je nagradio sa 6:5, pa su oboje prošli u dalje takmičenje.

Dok je Viki objašnjavala kako je Varja imala emociju dok je pevala i opravdavala svoj glas, Jelena je prekinula- Blablablabla…ja samo to čujem, ja ne čujem šta ona govori- Tako upadnem samo da prekinem taj niz blablabla!

Miljkovićeva je neuspelo pokušavala da se odbrani govoreći kako je ona Jelenina opsesija, međurrm diva je nadglasala:

-Vratite se svi iz klonje, Viki je završila! Jel ste se vratili? Evo sad će da zaćuti, a zatim je dala svoje mišjenje o takmičarima.

Iako je oba kandidata pohvalila za pevačke sposobnosti, nijedan kandidat nije ispunio u potpunosti njena očekivanja.

– Varja, lepa si, slatka si, imaš sve predispozicije, ali moramo da smršamo da bi to bio “ceo paket” – poručila je diva.

-Sve to kad se sklopi i slika i ton, to je kao neki radni pevač iz hotela ili restorana Radmilovca, Mladenovca, Užica uz klopu i ćevape. Prelepo pevaš, prelepa boja glasa, tačan si, ali nemaš veći domet od hotela Morski slavuj – objasnila je Jelena Rijadu.

Saša Popović stao je u odbranu Radmilovca objašnjavajući da su tamo pevale velike zvezde kao što su Ana Bekuta i Šaban, kao i da je jednom prilikom pitao gospodina Peru zašto Jelena Karleuša nikada nije pevala u Radmilovcu, na šta je on odgovorio

– Sale, ovde pevaju pravi pevači- otkrio je Popović, međutim diva je odgovorila da nikad nije kasno da i tamo zapeva.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,