Rijad Rahmanović i Avdo Škokan – (26. 09.) – trideset peta emisija – dueli
i – (26. 09.) – trideset peta emisija – dueli

Drugi takmičar je izabrao numeru “Mogu dalje sam” Šerifa Konjevića i “Sve sam s tobom izgubio” Šabana Šaulića. Nakon sjajnog nastupa Rijad je slavio direktan prolazak u naredni krug takmičenja, dok je Avdo je dobio samo jedan glas što znači da je napustio takmičenje. Mentorka Tijana nije radila sa njim, a Snežana mu je rekla da je izabrao pogrešne pesme.

“Hrabro je ovo bilo za 17 godina. Ja sam sigurna kad bi neko radio sa Avdom čuje se da bi ti mnogo mogao. Sldeće godine ti si ozbiljan kandidat”, rekla je Jelena.

“Prvom kandidatu sam dao glas mada nije bilo teško s obzirom da je Avdo konkurent. Imao bih primedbe na slovo m i još neke koje treba popraviti. Avdo ima prirodnu, otvorenu boju glasa. Pred tobom je budućnst narodnjaka. Ti živiš sa tim i to je dobro. Čestitam”, rekao je Bosanac takmičarima.

“Rijad je bio standardno dobar samo mislim da si trebao da biraš malo zanimljiviji program”, rekla je Marija.

“Ovo je čini mi se standard njegov. Sad je pitanje kako će on da se bori sa aždajama i da pokaže više energije”, rekla je Jelena koja je pohvalila Rijadov izbor druge pesme “Jelena”.

“Rijad je moj omiljeni kandidat i dan danas i biće. Fin momak, lepo vaspitan i odličan pevač. Mislim da je pred njim velika budućnost. Malo si delovao umorno u prvoj pesmi i možda ovo nije tvoje najbolje predstavljanje, ali svakom se desi da mu nije dan”, rekla je Viki.

Ana je pohvalila Rijadov napredak u izgledu kao i Avdov talenat i poručila mu da treba da dođe sledeće godine. Mentor Rijadov je ispričao da je imao nezgodu i da su ga pokrali pri dolasku na snimanje dok je bio na moru. Uzeli su mu i pare i dokumenta, telefon i da je super kako je pevao.

izvor: grandKategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , , ,