Olja Gaković i Hamza Sokolović – (12. 09.) – trideset treća emisija – dueli
i – (12. 09.) – trideset treća emisija – dueli

Olja je odabarla pesme ”Laku noć” Dženana Lončarevića i ”Upravo ostavljena” Jelene Karleuše a Hamza se opredelio za Harisa Džinovića i pesmu ”Emina” kao i pesmu ”Prekasno” Amara Gileta.

Rezultat ovog duela bio je 5:2 u korist Hamze, što znači da se plasirao u četvrti krug, dok je Olja sa tri glasa otišla u baraž.

-Olja mnogo si lepa zato sam ti i dala glas, i smatram da si potencijal. Dženana mnogo volim i teško mi je da ga kritikujem, ali mislim da je za tvoj naradonjački triler trebalo prilagoditi pesmu. Nijedna ti nije legla. Ali si neosporno lepa i talentovana. Ja bih sa tobom čuda pravila ali iz korena te promenila- rekla je JK, a onda se prebacila na Hamzu- Ti si odličan pevač i za Harisa svaka čast, i molim te nemoj da izgledaš kao vozač kamiona. Daj bolji stajling da ne budeš jedan od mnogobrojnih.

Jelena je takođe rekla da svi u Bosni dobro pevaju ali da moraju korak više kada je reč o izgledu, a onda se Viki ubacila- Pa šta muško da obuče!? Mođe samo majciu, košulju sako i pantalone- na šta je Popović rekao- Evo ja nosim majicu od 800 dinara.

Ovo je nasmejalo sve ali mu je onda Karleuša udelila kompliment- Da, ali to odlično stoji na tvoje zmijsko, preplanulo telo.

-Meni je žao Olja. Neću da budem grub ali nije valjalo uopšte. Ja ovog čoveka koji ti je mentor mnogo volim, ali saberi se za baraž. Drugi kandidat mora ozbiljniji repertoar- rekao je Đorđe David.

Bosanac nije komentarisao puno- Šta da kažem. Pobjedio sam.

Marija i Jelena hvala vam. Znao sam da će ovako biti. Bilo je kako ne treba. U baražu probaj da budeš onakva kako smo pričali- rekao je Dženan za kraj kao Oljin mentor.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , , ,