Ognjen Čvorović – Nema suza i Hajde da se volimo – (08. 02.) – dvadeset prva emisija


– Nema suza i Hajde da se volimo – (08. 02.) – dvadeset prva emisija

u prvom krugu za mentora je odabrao Viki Miljković, a žiriju se predstavio pesmama “Nema suza” Dženana Lončarevića i “Hajde da se volimo” grupe Kerber. Glasove je dobio od Ane, Jelene, Đorđa i Sneže, i sa četiri “da” otišao u baraž.

Marija je, još dok je takmičar nastupao, prkomentarisala da je on stvoren za glumca, a ne za pevača.

“Meni je delovalo kao da je tvoj nastup bio namešten, sve je nekako bilo iscenirano. Imaš lepu boju glasa, ali si pevao kao neka ptičica. I ovo širenje ruku ti nije trebalo, jer otkad je Željko Joksimović na Evroviziji raširio ruke u foršpilu, sad svi to rade”, rekla je Marija, a Popović je dodao da i ona širi ruke dok peva. “Ja širim noge, ako me već vučeš za jezik”, našalila se Marija.

Ognjen je od prethodnog nastupa potpuno promenio stajling, a svoje lokne zamenio je ravnom kosom.

“Izgledaš kao velike pop zvezde, Dejan Milićević je uradio odličan posao. Sa druge strane, stvarno si pevao kao neka ptičica, a Marija je u pravu kada kaže da je tvoj nastup bio pomalo isceniran. Malo je to sve bilo preafektirano”, bila je iskrena Jelena, a onda je pitala Ognjena da li je on uopšte sluša dok mu ona priča. “Meni deluje kao da on misli da sve najbolje zna. Čini mi se kao da mu iz glave izlazi beli oblačić u kojem piše “s**i, s**i moj golube beli”. I ti ćeš završiti sa pričom i ovo će se sve završiti”, rekla je Jelena pomalo iznervirano.

Viki je rekla da je on jako bio tvrdoglav na mentorskim časovima, a Jelena se odmah nadovezala da i izgleda kao neko ko ne sluša nikoga. Bosanac je primetio da ovaj takmičar nikako ne bi trebalo da peva pesme “Kerbera”, jer je pevač te grupe, kako on kaže “hajduk”, dok Ognjen ima tanji glas.

Marija je primetila da se ponavlja situacija od prethodne sezone gde je takmičar kojeg su upoređivali sa Nedeljkom Bajićem Bajom konstantno pevao Bajine pesme, iako je možda trebalo da ostavi svoj lični pečat. “To se sada dešava i sa Ognjenom. Ne znam zašto ponovo peva Dženanove pesme”.

“Ja sam Ognjenu rekla da će mu kolege i reći ovako nešto, ali on je bio jako tvrdoglav. Želeo je da peva “Kerber”, iako se ja nisam složila. Nisam htela to da pominjem, ali je on jako bolestan”, rekla je Ognjenova mentorka.

I Ognjen se izvinuo žiriju, jer je bolestan, i da nakon sedam dana primanja injekcija nije zvučao onako kako bi trebalo.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,