Novica Bulatović – Umri u samoći i Potražiću oči nešto zelenije – (11. 01.) – sedamnaesta emisija

   


– Umri u samoći i Potražiću oči nešto zelenije – (11. 01.) – sedamnaesta emisija

iz Podgorice predstavio se pesmama “Umri u samoći” Ace Lukasa i “Potražiću oči nešto zelenije” Marinka Rokvića. Glasove je dobio od Peđe i Viki. Novica je u prošloj sezoni bio u timu Bosanca, a Popović je upravo zbog toga hteo prvo da čuje mišljenje kompozitora o nastupu njegovog bivšeg učenika.

“Ti ne možeš biti bolji”, rekao je Bosanac u svom stilu i nasmejao sve. Jelena Karleuša je sledeća komentarisala takmičara, a Novicino pevanje diva je okarakterisala kao “džudžovansko”.

“Meni je sve ovo bilo nekako džudžovanski. Mada, meni se dopalo kako si pevao. Ove pesme se pevaju tako. Velika je razlika između džiberskog i džudžovanskog pevanja”, rekla je Jelena i dodala da bi mu ona na kraju ipak dala glas, ako bi to nešto promenilo. Popović se našalio kako bi Jelena trebalo da napiše estradni priručnik u kojem bi objasnila sve svoje termine, koje često koristi u opisivanju nastupa takmičara.

“Jeleni se izgleda sve više sviđa to džudžovansko pevanje”, prokomentrisala je Viki, koja je rekla da je Novicu slušala u jednom Podgoričkom lokalu i oduševila se njegovim pevanjem. “Sudeći po onome što sam čula, sigurna sam da ti možeš mnogo više i ja ću u tome da ti pomognem”, zaključila je Viki i potvrdila svoj taster.

Saša je rekao Peđi da za kandidate mora da se bori i da, kao što je to sada Viki uradila, takmičarima mora da da neki razlog zašto bi baš njega trebalo da izaberu za mentora.

“Ja ne mogu da mu dam ne znam ni ja koji razlog da mene odabere, ali mogu da mu obećam da ako me neko bude pitao da mu preporučim nekog džudžovanskog pevača, obećavam da ću mu preporučiti Novicu”, našalio se Peđa.

Novica je na kraju za mentora ipak odabrao Viki.

   

Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,