Novica Bulatović i Namik Husnić – (26. 12.) – četrdeset sedma emisija – dueli


i – (26. 12.) – četrdeset sedma emisija – dueli

Viki je za svog kandidata odabrala pesme “A ti si izabrala njega” Od Saše Matića kao i čuveni hit Miroslava Ilića “Polomiću čaše od kristala”.

Milijev izbor pesama za Namika bili su “Prekasno” Amara Gileta i “Dođeš mi u san” od Peđe Medenice.

Da je Viki jako zadovoljna svojim kandidatom videlo se po njenim reakcijama dok ga je bodrila, a maksimalan broj glasova dokazuje da se svideo i ostatku žirija.

Sa druge strane, iako već poznat publici, Namik je dobio samo dva glasa.

Saša Popović smatra da je na žiri u prethodnom krugu uticao dosta na Viki pa je samim tim i uspeh kandidata veći.

Marija je pohvalila Novicu i Viki, rekla je da je sve bilo na mestu i kako treba što se njih tiče ali za Namika nije imala reči hvale.

– Kandidatu broj dva nisam mogla da dam glas jer ovo što si ti pokazao je nešto jako čudno, trebalo bi nam malo vremena da zaista ustanovimo šta nije u redu sa tobom – rekla je ona, na šta je kandidat dodao da je prehlađen, ipak Marija nije poverovala u to i dodala je da je ovo jako loš manir i da zvuči kao da osmi putnik izlazi iz njega.

Za razliku od Marije, Bosanac je dao glas Namiku jer smatra da on ima lepu boju glasa i da se borac ali da se samo spetljao jer je pokušao da prepeva Peđu Medenicu. Snežana se na ovo nadovezala rečima – Pesme Medenice ne treba da budu tvoj repertoar jer se ti trudiš da otpevaš trilere koji ne pripadaju tom stilu i onda ti se desi prekid jer ti nije od boga dato da pevaš na taj način. Popović se nije složio sa njom i dodao je da kandidat jednostavno ima defekt u glasu.

Dok su svi hvalili Novicu, Viki je izjavila da je on imao noćne more zbog Karluše koja ga je kritikovala u prošlom krugu, te da nije smeo da se vrati u Podgoricu zbog toga.

Za razliku od prošlog predstavljanja, ovaj put je diva bila oduševljena njime, čak toliko da mu je predložila da “zaprlja” malo jer je presavršen.

Do nesuglasica je došlo kada je Mili za svog kandidata rekao da mu je žao što žiri nije video njegove kvalitete i dao mu treći glas na šta se Đurišićeva uvredila i rekla kako to nije fer jer sumnja u njihovu stručnost a ni sam ne bi dao glas Namiku da je na njihovom mestu.

Popović se složio sa njom i da bi smirio Milija, rekao je Snežani da da glas, kada je ona to učinila, Popović je odlučio da Namik ipak ne ide u sledeći krug.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,