Nikola Petračković i Sadik Hasanaović – (14. 11.) – četrdeset druga emisija – dueli

   


i – (14. 11.) – četrdeset druga emisija – dueli

Nikola je odabrao pesme ”Snegovi beli opet veju” Marinka Rokvića i ”Ako me tražiš” Šabana Šaulića dok je Sadik pevao pesme ”Plavo plavo” Muharem Serbezovski i ”Sin” Šerifa Konjevića.

Takmičare je dočekao najlepši mogući rezultat, 6:6- obojica idu dalje, s tim da Sadik može birati drugog mentora.

– Vi ste par koji su nam oporavili uši i sluh. Bili ste fantastični- rekla je Snežana, a Marija se složila- Nikola večeras si stvarno bio tačan, ukrasi izlazili, sve te je služilo. Sadik prvu pesmu si jako lepo otpevao, barataš orijantalnim stilom. Baš si interesantna pojava.

– Obojica fantastični, ne bih zalazila u sitna crevca- rekla je Viki a Đorđe i Ana samo su potvrdili da je sve bilo super.

– Nikola neosporno si talentovan ali pevaš seljane. Sve je isto i bez magije i obično. Nikad od tebe zvezda biti neće. Sa druge strane, Sadik mislila sam biće debakl. Ali, sam se iskreno baš zainteresovala za tebe, bila je neka magija u tvom stavu, a imaš samo 19 godina. Delovao si kao zvezda- zaključila je Jelena.

Sadik je mogao da izabere drugog mentora, a ponudili su se svi osim Đorđa, Ane i Bosanca- Marija Šerifović- kratko je rekao Sadik pa napravio nesporazum- Ja sam mislio da mogu da uzmem Bosanca- rekao je jer nije čuo da Bosanac nije ni želeo da ga uzme.

– Sad neću ni ja da ga uzmem. Ti si lud- rekla je Marija, a onda je on dotrčao do Marije i pao na kolena da ga uzme ponovo, te ga je Marija opet prihvatila.

   

Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,