Nenad Dmitrović i Magdalena Kostić – (20. 06.) – trideset prva emisija – dueli


i – (20. 06.) – trideset prva emisija – dueli

Takmičar iz Kovina predstavio se pesmama “Svadbarskim sokakom” Zdravka Čolića i “Lola” Pro Arte, dok je učesnica iz Smedereva izabrala numere “Marijo, ćero mori” koja je izvorna pesma kao i “Slađano moje slađano” Dragane Mirković.

Necone se pobrinuo da sve zabavi svojim scenskim nastupom posebno uz drugu pesmu “Lola” uz koju je imao i specijalnu koreografiju. Žiriju se dopao ovaj duel i takmičare su nagradili sa po pet glasova. Usledilo je i preglasavanje u kome je odlučeno da Magdalena prođe direktno dalje, a Necone je sa jednim glasom otišao u baraž.

“Meni je broj jedan bio interesantniji i više me zabavio. Više žara za pobedom. Ne znam da li Đorđe znaš na albumu za pesmu ‘Lola’ moj otac svirao bubnjeve. Bilo je sve super. Magdalena ti si izuzetno lepa i talentovana devojka, prelepa je bila prva pesma. Baš mi je bilo fino da te slušam”, rekla je Jelena.

“Dala sam prednost Magdaleni jer je u ovom trenutku to delovalo kompletnije. Volim pesmu, volim glumu i zabavu ali mislim da si previše zagazio u kabare. Sve je stvar ukusa ali si bio dobar. Vidi se prednost i rad ali ja ako mogu da biram po mom ukusu si bio u prethodnom krugu”, rekla je Marija. Bosanac je rekao da su mu oboje bili super, ali je zamerio Magdaleni izvođenje druge pesme.

“Meni se dopao izbor pesama kod Magdalene posebno prve koju je pronašla zajedno sa Anom. Ja ti čestitam. Mogla si i ovu drugu punim glasom da pevaš jer si tako pevala prvu. Prvi kandidat je odličan bio i meni nije smetala naglašena gluma čak naprotiv svidelo mi se “, rekla je Snežana. Viki se složila sa Snežanom u izlaganju i dodala da je Necone imao šmekerski nastup.

Đorđe je pohvalio Magdalenu za pevanje, a Neconeu je poručio da je sve kako treba i da ga voli. Ana je pohvalila Davidovog kandidata i rekla mu da je bio fantastičan, a Magdaleni rekla da je veoma ponosna na nju i da je divna.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , , ,