Nenad Dmitrović – Božić je i Kotor – (18. 01.) – osamnaesta emisija– Božić je i Kotor – (18. 01.) – osamnaesta emisija

Necone (26) iz Kovina, pod mentorstvom Đorđa Davida, stao je na scenu u drugom krugu i predstavio se pesmama ,,Božić je” Dina Merlina i ,,Kotor” grupe Galija.

Nakon prve pesme još uvek nije bilo glasova za ovog momka, a tokom druge pesme, Viki Miljković prva mu je dala glas, a pred sam kraj pesme stigli su glasovi JK, Snežane i Marije a ta četri glasa bila su dovoljna za baraž.

Nenad se požalio da je bolestan pa ga je JK upitala da li može prva nešto da mu kaže: ,,Nenade..aha iz Kovina, sve je jasnije. Vidi se da sa tobom nešto nije u redu” na šta je Nenad odgovorio: ,,To je dobro. Ludost je pametnih umetnost” a JK dodala- ,,Da, da pogotvo kada ludi to kažu. Da sam ja devojka koju ti treba da zavodiš i da mi pevaš ovu pesmu Neše Galije ja bih se malo uplašila tog ponašanja na sceni ali pevanje je bilo jako solidno”.

Marija je takođe imala šta da kaže: ,,On je popravio svoje pevanje, promenio je i izraz ono što je posebno dobro, vidi se da je Đorđe uticao da promeni izgled da bude kul, ti si taman dobio onoliko glasova i napedovao isto taman koliko se očekuje” a takmičar se zahvalio. S obzirom da je igrao na sceni, za neke članove žirija na čudan način a da to nije bio dogovr sa mentorom, Đorđe mu je za kraj poručio: ,,Hvala kolegama, ali imaćemo ozbiljne psihiloške seanse. Ti si bre lud ozbiljno, sine ne možeš da radiš ono što se nismo dogovorili”.

Nenad je u baražu prošao dalje u treći krug takmičenja i mi mu čestitamo!Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,