Nemanja Đurđević – Kad ljubav zakasni i Jelena – (08. 02.) – dvadeset prva emisija


– Kad ljubav zakasni i Jelena – (08. 02.) – dvadeset prva emisija

. Sa svojom mentorkom i njenim saradnicima, Nemanja je odlučio da se u drugom krugu predstavi pesmama “Kad ljubav zakasni” Saše Matića i “Jelena” Marinka Rokvića.

Jelena je sve vreme đuskala dok je njen takmičar pevao drugu pesmu, dok je Nemanja na kraju svog nastupa imao i te kako razloga za slavlje. Žiri je ovom kandidatu dao pet “da”, jedino Bosanac nije upalio svoj taster.

“Meni se ovo nije dopalo. Bilo je falševa. Prva pesma je bila imitiacija, a druga mi se još manje dopala”, objasnio je Bosanac zašto nije dao glas, pa kroz šalu pitao Nemanju da li se uopšte upoznao sa svojom mentorkom.

“Radili smo dosta. Čak je na poslednjem času samo sa mnom vežbala sat i po vremena”, odgovorio je takmičar. “Pa, šta ste vežbali toliko kada si ovako pevao?”, nastavio je Bosanac.

Viki se nije složila sa svojim kolegom, već je nahvalila Nemanju i rekla da mu je ovo bio najbolji nastup do sada, kao i da on može da bude velika zvezda.

Jelena Karleuša je takođe pohvalila svog učenika, za kojeg je rekla da je vrlo vredan, inteligentan, zna šta hoće i da je sa njim jako lepo raditi. Popović je, apropo Bosančevih “podrugljivih” komenatara upućenih Jeleni, ispričao kako je Bosanac svojevremeno reagovao kada mu je Saša rekao da Jelena dolazi u žiri “Zvezde Granda”.

“Čestitao mi je kada sam mu rekao, a onda je prokomentarisao da će zbog Jelene tek sada doći do izražaja njegovo muzičko znanje”, rekao je Popović, ali je Jelena imala neočekivanu reakciju.

“Ja znam da se ispod tih džempera krije jedan dečak, koji ima odličan osećaj za šoubiznis. On je radio sa našim najpoznatijim pevačicama i tu je gde jeste, zato što je stručnjak. Kada si mu rekao da dolazim u žiri, taj dečak u njemu se oduševio i pomislio da će konačno raditi sa pravom zvezdom”, rekla je Jelena, dok se Bosanac smeškao.

“On je meni na momente seksi. To je meni prosto neverovatno”, nastavila je diva, a Bosanac je sav ozaren ustao i krenuo Jeleni u zagrljaj. “Ma lažeš, dođi mala”, šalio se Bosanac, a Jelena je rekla da kad čuje te reči “dođi, mala”, ne može da odoli.

“Možemo mi da se zezamo, ali mi smo najbolja ekipa u šoubiznisu”, dodala je diva na kraju.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,