Nemanja Đurđević i Edin Albašić – (12. 12.) – četrdeset peta emisija – dueli


i – (12. 12.) – četrdeset peta emisija – dueli

Prvi takmičar, iz tima Jelene Karleuše predstavio nam se pesmama „Luckasta si ti“ i „Zato“ , dok je Milijev kanididat odabrao peme „Rekla mi je rekla“ i „A nekad je dolazila stalno“. Nakon otpevanih prvih pesama žiri nije dao nijedan glas. Situacija se promenila pred kraj duela kada kandidat pod rednim brojem jedan dobija četiri glasa, dok kandidat broj dva ostaje bez glasova.

-Dugo me niko nije ovako namsejao, hvala vam od srca. Godinama nisam čula takav falš. Pojma niste imali, niste pršli pevanju, , ali makar ste me nasmejali- rekla je Marija kroz smeh.

-Nagradio sam što si imao želju i polet, ali moraš pevati bolje- kazao je Bosanac Jeleninom kandidatu. Edina je ohrabrio da nije nemuzikalan ali da mora da prevaziđe falš.

Snežana je prokomentarisala izvođenje pesme „Luckasta si ti“- Ovo je bilo kao da zabavnjak prvi put peva narodnu pesmu sa čim se i Viki složila dodajući da je pogrešno akcentovao određene delove u pesmi.

Nakon komentara članova žirija oglasili su se i mentori. Jelena je posebnu kritiku uputila Milijevom kandidatu Edinu- Moj savet je da vežbas da trpiš kritiku i uvredu zato što imaš odvratnu boju glasa toliko odvratnu da je pitanje da li treba da se baviš ovim poslom. Jako si muzikalan ali sa velikim hendikepom, a to je boja glasa.

Ova kritika nije obeshrabrila Edina koji je odgovorio kako će se vratiti u sledećoj sezoni i sigurno im promeniti mišljenje.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,