Natalija Joksimović – Ne voliš je znam i Luče – (14. 03.) – dvadeset šesta emisija
– Ne voliš je znam i Luče – (14. 03.) – dvadeset šesta emisija

(17) je peala pesme ,,Ne voliš je znam” Marije Šerifović i ,,Luče” Milene Vučić. Za ovu takmičatku stiglo je pet glasova i to od Ane, Đorđa, Bosanca, Viki i Marije što je Natalijo bezbedilo direktan prolazak u treći krug!

,,Moj poslednji glas je došao da ti mentor ne dobije moždani udar, drugi razlog podržavam pop muziku. E sad šta ne valja- Zašto si vikalao ovoliko? Da li znaš da se ova pesma peva u falsetu nismo te ni tekst razumeli. Znaš li koliko žena kuka muškarcu ,,ne voliš je znam”, ispade mi glas i duša. Na dreku si nas uhvatila sad i nikad više” rekla je Marija za početak.

Usledilo je komešanje u žiriju i svi su se složili da je devojka previše vikala dok je pevala, da bi ih Saša Popović upitao zašto su joj dali glas na šta je mentorkaJK rekla: ,,Zato što je dobra pevačica!”

Jelena je takođe svoju kandidatkinju branila rečima da je raskošna pevačica za razliku od nekih mnogo starijih, misleći na Natašu Vodeničar na šta je Đorđe rekao da je Nataša izgrađen pevač.

,,Ovo je samo neiskustvo, ali ona kida i ima želju, podsetila me je na mene, ona ima 17 godina i može samo da napreduje” rekla je JK i dodala: ,,Klinke treba da kidaju, nećemo metuzaleme!”


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,