Natalija Joksimović i Elmin Janjoš – (26. 12.) – četrdeset sedma emisija – dueli

 


i – (26. 12.) – četrdeset sedma emisija – dueli

Ako ste se ikada zapitali kako izgleda najgori nastup u istoriji takmičenja, mi ćemo da vam otkrijemo jer se upravo jedan takav dogodio ove subote u “Zvezdama Granda”.

Prva takmičarka briljirala je izvođenjem pesama “Poljubi me” i “Moli, moli”, dok je drugi doživeo totalni debakl sa numerom “Svuda si oko mene”. Takmičaru je “pobegla” matrica, te se žiri hvatao za glavu i poželeo da stisne panik taster, koji ne postoji već tri kruga.

Ipak, Elmin je uspeo da se izdigne iz svih falševa i kikseva sa drugom pesmom “Noćas mi je srce ranjeno”, i na kraju dobije tri glasa podrške, dok je Natalija osvojila maksimalnih šest.

Stručni tim “Zvezda Granda” nije mogao da sakrije iznenađenje ovim, kako su ga nazvali, katastrofalnim nastupom, te su na Elmina osuli drvlje i kamenje.

– Ovo zvuči kao kad u onim velikim šou programima dođe baja pa namerno peva falš. Kao da je prvu pesmu pevao Pera, a ovu drugu Jova. Ovo nikad nisam čuo, video, ni doživeo – prokomentarisao je Džordž, a Karleuša je dodala da je bio kao noćna mora, ali da je uspeo da se probudi.

– Ono je bilo strašno – dodala je Đurišička. Ni ostali članovi žirija nisu bili blagi prema njemu i poručili su mu da nije za takmičenje, i da je njegov nastup bio najgori u istoriji “Zvezda Granda” ikada.

Za Nataliju svi su imali samo reči hvale, dok je Boske dobio novu ulogu i to modnog gurua.
– Ta kombinacija plavog odela nije iz jednog dela i to ne izgleda lepo. Sako ti je za broj veći, helenke preuske, pa te je zdudalo- rekao je modni stručnjak, iliti Bosanac i zamerio joj što je uparila srebrne nitne i zlatne sandale. Zamarke je imao i za frizuru koju je ocenio da je metlasta i predugačka, što je nasmejalo sve u studiju, pogotovo njenu mentorku koja važi za najstilizovaniju osobu na estradi.

– Zdudlana, šljampava, čupava moja, sve si pokazala bez greške. Bravo, idemo dalje! – poručila je Nataliji Karleuša i osvrnula se na njenog “protivnika” koji je doživeo opšte razočaranje u takmičenju.

Jelena je istakla da je ovo šou u kom se bore lavovi, pa pohvalila Elmina za borbu koju je pokazao.

– Ovde smo u tri minuta čuli osobu koja se obrukala kao nikad do sad, a onda jednog leptira koji se izdigao iz cele situacije. Iz jednog debakla ušao je u trijumf – branila ga je Jelena, što je naljutilo njene kolege iz žirija na čelu sa Sašom Popovićem.

I dok je direkto tvrdio da Elmin nije za prolazak, njegov mentor Mili i Jelena vikali su da je on feniks i da mu treba dati šansu.

– Ovo je nešto najgore što je ikada bilo – izjavio je Popović, dok mu je diva odgovorila da se tako ne nagrađuju borci. Krenulo je ubeđivanje, ali kako je Saši Jelena postala naporna, rešio je da Elminu da drugu šansu da ponovo zapeva, ali ovoga puta istu pesmu koju je i pogrešio.

Nakon što su se svi članovi digli iz svojih stolica i bodrili Elmina da zapeva punim srcem, usledio je obrt kakav niko nije očekivao. Takmičar je bez greške otpevao prvu pesmu,na opštu radost svih u studiju.

– Ti si sada već zvezda – poručila mu je Sneška nakon nastupa, pa se obratila Popoviću.

– Saša, ovoliko si ga mučio, pusti ga. Dečka ste maltretirali najstrašnije, nema smisla da ga ne pustiš – dodala je Đurišićka, te je Popke na kraju popustio i poslao ga u naredni krug.

izvor: grandKategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,