Nadica Vermezović i Jasmin Arnaut – (19. 09.) – trideset četvrta emisija – dueli


i – (19. 09.) – trideset četvrta emisija – dueli

Pesme “Je l’ zbog nje” grupe “Magazin” i “Košta me” Vanje Mijatović bile su izbor prve takmičarke, dok je drugi odabrao numere “Kako posle nas” Saše Kovačevića i “Ništa” grupe “Miligram”.

Žiriju se više dopao nastup drugog takmičara kom je ,inače, mentor Đorđe David. Takmičarka Jelene Karleuše dobila je samo dva glasa, dok je Jasmin dobio svih pet.

Viki Miljković smatra da Nadičin nastup nije bio dobar, zapravo da je bio amaterski, a isto mišljenje delila je i Snežana Đurišić. Za takmičara pod brojem dva rekla je da nije zaslužio svih pet, ali da je on pravi primer kako sreća može da ti se desi u životu. Direktor Granda, Saša Popović objasnio je da se “ta sreća” zove Marija Šerifović jer je upravo ona u poslednjem trenutku dala glas.

“Meni je on ok da ide dalje. Dobro je pevao”, rekla je Marija, dok je Dragan Stojković Bosanac istakao da mu je žao što Nadica ispada iz takmičenja, a zatim je pohvalio njen izgled koji je, po njegovim rečima, izazovan. On je dodao da zna koliko se trudila, kao i da pamti i njena dobra pevačka izdanja iz takmičenja.

Nadičina mentorka Jelena Karleuša, takođe, je pohvalila njen izgled, šminku, firzuru, stajling i istakla da nije učestvovala u izboru njenih pesama, zbog čega joj je posbeno žao.

“Ima nešto u tebi, ima neka žiška. Jako mi je žao što ne ideš dalje”, rekla je Nadičina mentorka.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , , ,