Mustafa Mehić i Zorja Pajić – (28. 11.) – četrdeset treća emisija – dueli
i – (28. 11.) – četrdeset treća emisija – dueli

Mehić nam se predstavio pesmama ”Lažo” Lapsus benda i ”Pobednik” Srećka Krečara, dok je Zorja pevala pesme ”Živote moj” Usnije Redžepove i ”Tando” grupe Negativ.

Nakon ovog nastupa, žiri je bio kompletno na nogama i uz gromoglasan aplauz pozdravio Zorju Pajić koji ih je ”oduvala” svojim glasom, stasom i nastupom, i dobila svih 6 glasova!

-Od ovoga može da se rikne- rekao je Bosanac.

Ni Mustafa nije prošao ništa drugačije, jer je i on dobio maksimalan broj glasova, te su oboje otišli u sledeći krug.

-Zorja biraj kome ćeš ti da budeš mentor- rekao je Saša Popović.

– Ovo su đavolske sile umešale prste. Ti devojko nisi sa ove planete- rekla je Jelena Karleuša, a Đorđe je dodao- Ova devojka, koja ovako peva, završila Akademiju je po mom mišljenu ovom takmičenju dala na značaju i došla da pokaže da ovo vredi.

– Mustafa ti si zreo i dobar pevač, teskt, melodija, ubedljiv, sve. A ti curo, bogami, takvi smo mi Beograđani- rekao je iz šale Bosanac, pa dodao- Samo neko ko svira insturment može ovako da peva. Kod tebe ništa nije slučajno.

Kako su oba kandidata bila sjajna, Mustafa standardno odličan a Zorja novo otkrovenje, došao je red da ona izabere svog mentora- Zorja đavolice, koga god da odabereš, neka su sve sile sa vama- bila je iskrena JK, a svi kandidati aplicirali su da je dobiju u svoj tim, međutim, Marija je imala drugo mišljenje- Ja mislim da ona neće menjati mentora, tako sam je pročitala.

– Ne menjam mentora- rekla je Zorja.Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,