Mimi Jovanovska – Ako zgrešam neka izgoram i Živote moj – (07. 03.) – dvadeset peta emisija
– Ako zgrešam neka izgoram i Živote moj – (07. 03.) – dvadeset peta emisija

(19) izabrala je pesme ,,Ako zgrešam neka izgoram” Karoline Gočeve i ,,Živote moj” Usnije Redžepove.

Odmah na početku prve pesme dobila je glas Đorđa Davida koji je ostalim članovima žirija rekao: ,,Ovo se ovako peva ali od A do Š!” Tokom izvođenja druge pesme ceo žiri je aplaudirao i bio oduševljen izvedbom pesme ove mlade takmičarke koja je na kraju osvojila maksimum glasova i tako otišla direktno u treći krug takmičenja.

,,Pevala si kao sat, švajcarac, onaj najskuplji!” rekla je Marija a Bosanac je dodao: ,,Nije bilo dobro nego fenomenalno. Ako je svila nešto najlepše, ti si najsvilenija. Ubila si svilenim glasom, bravo dušo!”

Ana Bekuta je zatim otkrila jedan detalj vezan za takmičarku: ,,Čula sam je na probi. Ona ovu drugu pesmu nije čula u životu do probe, pa vidite kako je to reprodukovala”. Mentor Dženan bio je jako srećan i ponosan: ,,Drago mi je da si se opustila, proživeo sam svaki momenat treme sa tobom. Želim da se zahvalim Ani Bekuti, zna ona zašto”.

Marija je slušajući Aninu priču rekla da ovo treba da bude za nauk svim kandidatima kada kažu da ne znaju pesmu: ,,Pa nauči, konju!”


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,