Milica Šmizla Ranković i Stefan Krstić – (27. 06.) – trideset druga emisija – dueli
i – (27. 06.) – trideset druga emisija – dueli

“Minus i plus” i “Hajde da ludujemo” poručila je prva takmičarka, kojoj je mentor Nikola Rokvić, dok je drugi odabrao da se predstavi pesmama “Ostala si uvijek ista” Miše Kovača i “Hajde da se volimo” grupe Kerber.

Na kraju duela, rezultat je bio 4:1 u korist dugog takmičara kom je mentor Marija Šerifović.

Viki Miljković jedina nije dala glas nijednom takmičaru, jer smatra da nisu bili dovoljno dobri. Milicu je pohvalila za izgled, ali ne i za pevanje, dok je Stefanu poručila da mu je nedostajalo i energije i snage i emocije.

Ana Bekuta smatra da Milica treba još da vežba i da radi i da za sad nema pevačkih kvaliteta za nastavak takmičenja, dok za Stefana rekla da je briljirao i da nije zaslužio baraž. Njeno mišljenje nije delio roker Đorđe David jer smatra da je trema kod Stefana bila veća od želje da gori na sceni.

“Sve je rečeno. Curica je ništa, mislim pevački. Stefan je bolji pevač”, kratko je prokomentarisao Dragan Stojković Bosanac.

Jelena Karleuša prvo je izgrdila Stefana za prvu pesmu, ali pohvalila drugu koja mu je više “legla”, dok je Šmizli rekla da je dobra riba, ali ne i pevačica.

“Nadigrala bi te svaka debela, ne mlada riba sa strašću, sa emocijom, sa srcem i koja bi imala neku foru. Kad si već dobra riba, a nisi dobra pevačica, onda koristi svoj seksipil kao ubojito oružje. A ti nit’ si bila dobra riba, nit’ si bila seksi. Zato poradi na pevanju, jer džabe ti kad si dobra riba, kad se niko neće zadržati sa toboom duže od dve rečenice”, iskrena je bila JK.

izvor: grandKategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , , ,