Milica Milanović – Ista nam je tuga i Seksi senorita – (07. 03.) – dvadeset peta emisija
– Ista nam je tuga i Seksi senorita – (07. 03.) – dvadeset peta emisija

(23) se predstavila pesmama ,,Ista nam je tuga” Mire Škorić i ,,Seksi senorita” Milice Pavlović. Ona je bila u timu gostujućeg mentora, Ivana Milinkovića.

Ova takmičarka osvojila je 3 glasa od Viki Miljković, Ane Bekute i Đorđa Davida, i na taj način dobila šansu da ode u baraž i bori se za mesto u sledećem krugu.

,,Milice, bilo je loše. Sve sem tvoje haljine i energije. Do te mere loše da si imala par stravičnih tonova da si mi bila istog momenta za ispadanje. U baražu pevaj drugu pesmu ali manje igraj i skoncentriši se na pevanje jer si zabadala falš tonove. Sve ukupno jako jako loše” rekla je JK.

,,Ja sam dala treći glas jer mi je bilo žao, da makar otpevaš u baražu pa ćemo videti” rekla je Viki Miljković.

,,Ja se ne bih složio Jelena. Ona je jako kvalitetan pevač. Ono što je bitno, kada neko falšira nije to toliko strašno kada neko ima dušu, kada peva lepo i tačno, i kada naiđe neki falš to se svakome može desiti. U ovoj drugoj pesmi nisi obratila pažnju. Baraž, sve su ti rekli, budi precizna. Sve skupa bilo je okej” komentarisao je Miličin mentor Ivan.

JK ju je za kraj posavetovala: ,,Ne animiraj publiku, mrdaj ukopana u mestu i skoncentriši se na pevanje. Dovoljno lepo izgledaš”.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,