Melika Moranjkić i Nikola Đorić – (14. 11.) – četrdeset druga emisija – dueli

   


i – (14. 11.) – četrdeset druga emisija – dueli

Melika stari kandidat, dolazi iz Jeleninog tima i pevala nam je pesme ”Čaje šukarije” i ”Što te nema” Jadranke Stojaković , dok je novi kandidat Nikola iz Milijvog tima pevao pesme ”Pusti ritam” Tropiko benda i ”Libero” Željka Joksimovića.

Rezultat je bio 6:3 u korist Melike, što znači da je otišla direktno dalje, dok će o Nikolinoj sudbini odlučiti Saša Popović.

– Majka dvoje dece izlazi da čestita- rekao je Saša za Jelenu koja je došla provokativno obučenai te se nastavila polemika od prošle nedelje. – Samo da vam kažem, da sve majke dvoje dece ovako izgledaju, gole bi šetale- odbrusila mu je Jelena.

– Melika jako lepo i emotivno ali mnogo se maziš dok pevaš. Ali prvi put da mi ne smeta to jodlovanje. Čestitam ti- rekao je Bosanac, pa se obratio Nikoli- Bio si mi dobar, i imaš ono što svima ovde fali. Osmeh! A što se tiče majki, evo imamo ih ovde. Majka ova se toliko zalaže, da nema šta ni da obuče, jer je sve dala- aludirao je na JK.

– Evo majka da kaže nešto. Nastavljamo priču od prošle nedelje. Ja sam kod kuće majka, nisam u scenskom kostimu. Moja deca su skromna, vaspitana, imaju sve petice. Prema tome ja sam divna majka, a ovo mi je posao- rekla je Jelena, pa se u emisiju uključila podrška iz bekstejdža- Da li je gospodin Bosanac?- pitala je ona, a kada je odgovorio da jeste, pitala ga je- Jel biste vi mene zamotali i držali u kući?- na šta je on odgovorio- Dragulj ne treba da se krije već da ga svi vide. Diva je bila oduševljena ovim komentarom pa kratko zaključila- Bravo! Ovi Bosanci, ovo je nešto neverovatno.

Kako je Viki na snimanje došla sa dubljim dekolteom, pala su prozivke i na njen račun, ali je ona rekla da barem nije došla gola kao Jelena- Pa ti da si riba i ti bi došla gola. Ali nisi i nikada nećeš biti- poručila je Jelena a Viki je odgovorila da ni ne želi da bude takva riba.

Saša Popović ponovo je izazvao reakciju kod Miljkovićeve jer je rekao da je 10 godina starija od JK- Kakvih 10! Možda samo 3,4- a Saša je odbrusio- Jao Viki molim te, na kraju će da ispadne i da si nevina!

Kada smo se vratili na komentarisanje kandidata, Marija je dobila reč- Melika ovo je za svaku pohvalu. Sve je imalo meru. Bravo! A Nikola, imaš lepu energiju i znaš da se ponašaš na sceni, a nisam glasala jer si falširao sve vreme.

– Melika bilo je divno, i ovo je put kojim treba d aideš, a da li ćeš biti zvezda ne znam- rekao je Mili pa se pbratio svom kandidatu- Nikola, ja bih išao na tvoj nastup. Ali on je pružio emociju i ne mislim da je bio u falšu.

Saša nije pustio Nikolu da ide dalje, i poručio mu da dođe do godine.

izvor: grand

   

Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,