Melani Durmić i Dalibor Milovanović – (19. 12.) – četrdeset šesta emisija – dueli


i – (19. 12.) – četrdeset šesta emisija – dueli

Prva takmičerka, inače džez pevačica koju podučava Viki Miljković, odabrala je pesme “Sajbija” i “Opa, Nina naj”, dok je Milijev učesnik izabrao da se u četvrtom krugu predstavi numerama “Ti si sav moj bol” i “Ne gledaj me tako i ne ljubi me više”.

Na kraju duela, maksimalnih šest glasova dobila je Melani, a Dalibor za prvo pojavljivanje u “Zvezdama” dovoljnih pet. Ipak, čuveni roker Đorđe David smatra da Dalibor “nema veze s mozgom” i da nije bio dovoljno dobar za prolazak.

– Bez namere da te vređam, ali meni si razneo glavu. Ovde, u ovom takmičenju, postoje klinci od 17 godina koji bi te svojim pevanjem pojeli kao maca slaninu za doručak. Dok je Melani bila dobra, šije opasno – prokomentarisao je Džordž,a Dragan Stojković Bosanac dodao je da je Daliborova boja glasa fantastična i komercijalna.

Povela se polemika u žiriju šta je komercijalno i ko koliko zna o rokenrolu, što je nateralo Milija da prokomentariše da je Đorđe numeru “Ti si sav moj bol” lošije peva od njegovog takmičara.

– Idi se umi, da malo osvežiš glavu, pa se vrati. Ne možeš da me vređaš – poručio je Džordž, a Jelena Karleuša stala je u njegovu stranu i rekla da brutalno peva i da to ne bi trebalo da to dovodi u pitanje.

Prvu takmičarku svi su pohvalili, ali ne i Jelena koja je poručiča da je, što se tiče pevanja, savršenstvo bez mane.

– Neuportrebljiva je u komercijalne svrhe, a savršen je pevač. Muzika koju potencira nema perspekstivu- smatra Jelena i dodaje da bi joj promenila repertoar u takmičenju i od nje napravila svetsku zvezdu, za razliku od, kako je rekla, seljanki u žiriju koje ne razumeju svetsku muziku.

– Znači, Džordž, ti si seljak, jedna rokerska seljačina – nadovezao se Saša Popović, a Jelena je objasnila da jedino Marija i Đorđe nisu seljaci u žiriju. Na to se Viki pecnula i kolutajući očima pitala Popovića kad će ona doći na red za komentarisanje, što je iznerviralo balkansku divu, pa su pale baš teške reči.
– Slušaj sad! Tvoja plitkoumnost, površnost i tvoj IQ su toliko poražavajući, da se ja stidim sebe što sada koristim moju čarobnu prašinu na tebe – odbrusila je Jelena i rekla da zvuči kao kreten sa južnjačkim akcentom.

– Neka sam ta seljanka koja ima akcenat. I možda ne pravim svetske zvezde, ali pravim zvezde za ovde, za naše tržište – rekla je Viki i dodala da nije bitno šta se kaže, već ko kaže. Tim se završila svaka priča između Viki i Jelene, na radost svih prisutnih u studiju.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , , ,