Martin Ajdarević i Čedomir Marković – (31. 10.) – četrdeseta emisija – dueli


i – (31. 10.) – četrdeseta emisija – dueli

Prvi takmičar predstavio se pesmama “Starim sam” od Dženana Lončarevića i “Da l si sretnija” Tošeta Proeskog, dok je drugi odabrao numere “Varnice” Želja Joksimovića i “Pola duše, pola srca”.

Ono što je sve zabavilo jeste Martinovo maestralno pevanje, koje je žiri nagradio sa maksimalnih šest glasova, ali i Čedomirovo igranje koje je samo Karleuša nagradila i to zato što neodoljivo podseća na njenog muža Duška Tošića.

Martinova mentorka Marija odmah je pojasnila da nije bilo predviđeno da se Martin večeras takmiči, ali je uskočio dan pred takmičenje i to zato što je Marijina takmičarka dobila koronu.

– Sinoć smo odredili pesme. Ne branim ga, znamo svi kako Martin peva, ali imali smo 12 sati da se spremimo za takmičenje – objasnila je Marija, a žiri je uvažio i rekao da je sve jasno.

– Ti si moj omiljeni kandidat – poručila mu je Karleuša i dodala da će to biti i kad se ne pripremi za takmičenje. A za Čedomira je imala sledeću poruku: — Mnogo si lep i zgodan. Morala sam da ti dam glas jer neodoljivo podsećaš na mog muža. Tako on igra, a tako i peva.

Jelena je otkrila i da njen suprug voli da peva, ali da nema pojma i da ne može da ubode nijedan ton. Ona je priznala da je Duškova omiljena pesma “Šeherezada” i da upravo njom voli da je bruka kad odu negde.

– Beskrajno je šarmantan – prokomentarisala je Snežana Čedomira i njegovo izvođenje, dok je za Martina rekla da i u najgorem izdanju zvuči odlično.

– Čedomir nas je toliko nasmejao i zabavio. Bio je beskrajno simpatičan i smešan – rekla je Viki, dok je Bosanac objasnio da je Martin ozbiljan pevač i da sve može da kontroliše i da može odmah da ide u peti krug.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,