Martin Ajdarević – Bićeš moja i Lapsus – (22. 02.) – dvadeset treća emisija
– Bićeš moja i Lapsus – (22. 02.) – dvadeset treća emisija

(26) iz Leskovca je odabrao pesme za takmičenje. Njihov prvi izbor bio je hit “Bićeš moja” Tropiko benda, koju je Martin izveo maetralno, dok je druga bila “Lapsus” Saše Kovačevića.

Sa pet “da” Martin je uspeo da se plasira u treći krug, ali je “popio” kritiku Đorđa Davida i Viki Miljković da nije bio na visini zadatka.

“Ti si neko od koga očekujemo mnogo, rekao je Đorđe nakon nastupa, dok je Jelena Karleuša dodala da se od njega očekuje finale.

“Da li si lud? Ovo nije bilo prijatno u prvoj pesmi. Nije ok”, besno je izjavio David, ponavljajući da stvarno nije dobro, dok je Viki dodala da je njegov nastup bio preambiciozan i da je pregoreo u želji da uspe u takmičenju.

“Toliko si se drao, urlao”, zamerila mu je Viki i dodala da se od njega očekivao neki standard.

Snežana Đurišić se složila sa njima i poručila mu da je prošao na račun stare slave, ali se sa njjima nije složila Jelena Karleuša, koja smatra da svako ima pravo na loš dan.

“Ti si jedan od mojih omiljenih takmičara ovde. Mnogo volim kako pevaš, volim tvoju emociju”, poručila mu je JK, a zatim nastavila: ” Desi se da svako od nas ima dobar i loš dan. Ti dečko, brutalno pevaš i imaš veliko srce. Sad je sve u rukama tvog mentora i tebe da odaberete dobre pesme”.

Njegova mentorka bila je zadovoljna komentarima žirija, iako nisu svi bili sjajni i poručila mu da je možda imao prenaglašen volum u prvoj pesmi, ali da će na to poraditi u trećem krugu.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,