Marko Šišljagić i Velid Handžić – (12. 09.) – trideset treća emisija – duelii – (12. 09.) – trideset treća emisija – dueli

Prvi takmičar predtavio se pesmama “Sunce ljubavi” Džeja i “Dolazim za pet minuta” Generacije 5, dok je drugi izabrao numere “Moj dilbere” Safeta Isovića i “Ja sam putnik zalutali” Šerifa Konjevića. Na kraju prve pesme dva glasa je osvojio Velid, a na kraju ovog duela konačan rezultat je bio pet glasova za Velida i četiri glasa za Marka.

Velid je slavio direktan prolazak u četvrti krug, a čestitala mu je i mentorka Viki Miljković.

“Neću da komentarišem drugog kandidata jer sam glasom sve rekao. Prvi kandidat je mnogo dobar frajer ali pojma nije imao u drugoj pesmi”, rekao je David.

“Marko jako si lep, zgodan i fantastično stilizovan. Ono što lepom i zgodnom uglavnom fali je da se malo više trudi i da malo više emocije pokaže. Još si ti mlad i očigledno još nisi patio da bi pevao ‘Sunce ljubavi’. Ako budeš radio sa mentorom mislim da ćeš napredovati u Modriči, a za Beograd moraš mnogo da grizeš i mnogo da se trudiš. Sa druge strane imamo Velida koji se trudi i ima emociju. Ti si kao neki miks Šona Pena i mladog Žike Šarenice. Ti si karakterna faca i ti se meni sviđaš”, rekla je Jelena.

“Velide sine večeras si bio bolji i precizniji nego u prethodnom krugu. Ja ne bih forsirala toliko visoke tonalitete jer tvoja boja onda zvuči neprijatno. Boja ti je lepša u nekim srednjim lagama. To je moj ukus. Prvi kandidat je okej bio. Izgleda scenski, lep si momak i pristojno si pevao”, rekla je Marija.

Bosanac je pohvalio obojicu, a Velidu je poručio da će ga nazalna boja dekomercijalizovati kad je snimanje pesama u pitanju.

“Marko ima sve potencijale da bude zvezda. Lepo izgleda i dobro peva samo malo više rada i želje. I naravno da se oslobodiš treme”, rekao je Nikola Rokvić koji je bio gostujući mentor.

Mili je pohvalio izbor pesama kod obojice kandidata kao i mentore, a njima je poručio da su bili na nivou zadatka.

izvor: grandKategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , , ,