Marko Šišljagić – Anđeo čuvar i Nema te nema – (23. 05.) – dvadeset sedma emisija– Anđeo čuvar i Nema te nema – (23. 05.) – dvadeset sedma emisija

(25) Modriče, BiH, pevao nam je pesme ,,Anđeo čuvar” Saše Matića i ,,Nema te nema” Ace Pejovića. Marko je osvojio svih 6 glasova iako se žiri malo zbunio nakon toga, i time s eplasirao u treći krug! Saša Popović prisetio se da mu je u prvom krugu glas pored Rokvića dala samo Jelena pa je kandidat odlučio da se našali na konto toga što nije izabrao nju za mentora: ,,Imao sam nepropavane noći zbog toga. Pokajao sam se”.

Polemisalo se oko toga da li mu je devojka stavila veto na odluku da uzme JK za mentora ali Marko je objasnio da je upravo devojka navijala za Jelenu: ,,I tad i sad sam ti dala glas, to je kao da sam ti mentor” bila je kratka Karleuša.

Žiri je bio oduševljen i stasom i glasom ovog kandidata, a Nikola je imao samo lepe komentare: ,,Marko je veliki radnik. Prvi put kad smo se videli bilo je problemčića a već drugi je bio sjajan bez greške”.

,,Nadao sam se prolasku ali baš sa svih 6 glasova ne. Tako da ću na putu da razmislim šta će mi Modričani reći” rekao je kandidat za kraj.Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,