Marina Radosavljević – Topolska 18 i Srećo moja – (15. 02.) – dvadeset druga emisija
– Topolska 18 i Srećo moja – (15. 02.) – dvadeset druga emisija

(31) iz Vrnjačke Banje. Mentor joj je Saša Matić, sa kojim je odabrala pesme “Topolska 18” Snežane Savić i “Srećo moja” Nede Ukraden kojim se predstavlja u “Zvezdama Granda”.

Samo tri “da” uspela je da dobije Marina koja je prijatno iznenadila Anu Bekutu.

“Dopada mi se izbor pesama, naročito prve. Ti si doživela i otpevala kako treba”, rekla je Ana, a sa njom se nije složila Viki Miljković koja je dodala da je takmičarka “dobar posao”, ali nikako da se pokaže u takmičenju, budući da učestvuje već petu sezonu.

“Sve je to na repovima stare slave”, smatra Viki, dok je Marija Šerifović dodala da od tog posla nema ništa, a isto mišljenje delila je i Jelena Karleuša.

“Glasala sam jer si izgledala lepo. Svidelo mi se kako se ponašaš na sceni, ali ti treba promena iz korena”, prokomentarisala je JK, a zatim dodala da mora da menja jer dolazi do smene generacija, a potom isprozivala nove Jutjub zvezde.

“Dobrodošli u eru gde klinci slušaju ljude koji se zove Prase. Publika je u velikom problemu, jer hoće nešto novo”, rekla je diva, a zaim poručila takmičarki da bude drugačija, inovativna i da sledeći put bude svoja.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,