Marina Radosavljević – Opet imam razloga da živim i Ah tugo, tugo – (04. 01.) – šestnaesta emisija
– Opet imam razloga da živim i Ah tugo, tugo – (04. 01.) – šestnaesta emisija

u prvom krugu se sada predstavila pesmama “Opet imam razloga da živim” Ane Bekute i “Ah tugo, tugo” Elme Sinanović. Glas je dobila jedino od Saše Matića. Ana Bekuta je odmah prokomentrisala da njenu pesmu nije dobro otpevala i da je sve vreme menjala molodiju iste. Nekuta je na kraju ipak rekla da bi ova takmičarka bila za nju izazov i da je do poslednjeg trenutka Marininog nastupa razmišljala da li da joj da “da”.

Viki je takođe uputila Marini nekoliko kritikika, jer smatra da je drugu pesmu još gore otpevala nego prvu. “Sve vreme si bila brža od matrice i žurila si”, zaključila je Viki. Popović je pokušavao da objasni žiriju da je Marina bila vrlo aktivna na sceni i da je izgledala kao prava zvezda.

Jelena je rekla da bi volela Marini da da jedan prijateljski savet i poručila joj da nešto odmah mora da promeni u svom nastupu, kako bi bila zanimljivija publici.

“Ti si lepa i lepo pevaš, super si stilizovana, ali nešto fali. Sada je trenutak da nešto promeniš kako bi te ljudi zapamtili i pričali o tebi. Sada si samo pevačica za osrednje svadbe i osrednje proslave. Sudeći po ovoj drugoj pesmi ja vidim da ti ne razmišljaš mnogo i nemaš iks faktor. Tebi treba neka babaroga u ovom poslu da ti nacrta šta treba da radiš”, bila je iskrena Jelena.

Na sreću, Saša Matić nije odustao od svog glasa i Marina je ipak dobila mentora.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,