Marija Čobanov i Almin Džanković – (28. 11.) – četrdeset treća emisija – dueli
i – (28. 11.) – četrdeset treća emisija – dueli

Na kraju duela oba takmičara su slavila prolazak u naredni krug, budući da je Bojana dobila svih šest, a Almir četiri. Ipak, Saša Popović nije bio za to da oboje idu dalje, a tazlog za to je Almirova boja glasa koja i dalje mutira.

– Trileri su mu fantastični, a i boja. Kad ovako peva sa 17 godina… – počela je da objašnjava Viki, ali ju je prekinio Popović i rekao da njegov nastup ipak nije za četvrti krug. I dok su se pojedini članovi žirija složili sa njim, drugi su tvrdili da u njemu čuči veliki potencijal.

– On ima tako zreo triler, formiran glas, meni se dopalo kako peva narodnjake. Potpisujem da će u narednom krugu dobiti svih šest – dodala je Viki, a Snežana se složila sa njom.

Stojković je izjavio da je Marijana bila sjajna, kao i da u svakom Bosancu čuči dobar triler, ali je Alminovo pevanje prokomentarisao kao naivno.

– Momak je potencijal mali, ali ako mu se izvuče boja glasa kad navrši 18 godina – dodao je Bosanac, a isto mišljenje delila je i Marija. Ona ga je posavetovala da bi trebalo da počne da radi i da na terenu ispeče zanat.

– Da si mi rod, sin, brat, šta god, ja bih te stavila negde da pevaš, pa tek onda da dođeš u takmičenje. Sve je to lep temelj, ali treba da gradimo zidove, prozore i slično – dodala je Šerifovićeva, a Jelena se donekle složila i uporedila ga sa bebom od kita.

– Mnogi si ti mlad za ovo. Sve vreme si bio visok i u falšu, ali imaš potencijal – rekla je Karleuša i dodala da je slatka beba.Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,