Marica Đukić – Ja sam te pustila i Mrtav bez mene – (08. 02.) – dvadeset prva emisija– Ja sam te pustila i Mrtav bez mene – (08. 02.) – dvadeset prva emisija

ima 35 godina i dolazi iz Beograda. U takmičenju je rešila da se predstavi pesmama “Ja sam te pustila” Aleksandre Radović i “Mrtav bez mene” Severine. Mentor joj je Marija Šerifović.

Prvo “da” usledilo je od Viki Miljković, a zatim od Đorđa Davida i Jelene Karleuše. Sa tri glasa Marica, ipak, ide u baraž, što žiri smatra da je ispravna odluka.

“Napredovala je”, konstatovala je Jelena Karleuša, a zatim dodala da je nije prepoznala, iako je prošle sezone bila u njenom timu. Takmičarka je dobila pohvale za stajling i neverovatnu transformaciju i napredak.

“Imala sam utisak da se takmičiš već pet sezona. Bila si mi dosadna do sad, ali si mi večeras privukla pažnju”, rekla je Viki i pohvalila napradak u pevanju, mada je dodala da njen nastup ipak nije bio sjajan.

Dragana Stojkovića Bosanca interesovalo je da li je njena mentorka radila sa njom, pa mu je Marija odgovorila.
“Radili smo. Marica puno bolje peva van scene. Sad je pevala malo stidljivo. Tako je, šunjala se”, pravdala ju je Šerifovićeva, a zatim joj poručila: “Imaš fore do baraža da smanjiš tremu i da se opustiš”.Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,