Marica Đukić i Vukašin Đilas – (24. 10.) – trideset deveta emisija – duelii – (24. 10.) – trideset deveta emisija – dueli

Prva takmičarka, koja brani boje tima Marije Šerifović, predstavila se pesmom “Kuća za spas” za koju je odabrala crnu odevnu toaletu, dok se za izvođenje Severinine “Italiane” presvukla u bež haljinu. Milijev kandidat otpevao je numere “Dukat” i “April u Beogradu”.

Na kraju duela žiri je nagradio Mariju sa pet glasova, dok je Vukašin dobio samo jedan i to od Jelene Karleuše.

– Dobio sam podršku od one od koje sam najviše očekivao – rekao je Vukašin, nakon čega se u žiriju povela polemika kako ko glasa i ko će imati takmičare u finalu.

– Ja znam da Viki neće imati pobednika – našalio se Bosanac, na šta je Jelena odgovorila da će njeni takmičari ući bar u top 3. Marija će u velikoj završnici bodriti bar trećinu svojih učenika, dok Mili misli da su njegovi takmičari u plusu zbog znanja koje im prenosi i jer smatra da je jedini stručnjak u žiriju koji je stvorio dvadeset najprodavanijih albuma.

– Pa to i moja baba može da napravi album sa Cecom – konstatovao je Bosanac, pa ga upitao kog pevača je napravio. Dobio je Milijev odgovor da je on uvek radio samo velike projekte.

– Ja sam uvek bio i ostao zvezda i za Cecu i za sve Cece – odgovorio je najpoznatijih kompozitor u “Zvezdama Granda”, iliti Bosanac, a podršku je dobio i od Karleuše koja smatra da je on jedina zvezda u žiriju.

– Toliko je skroman da se nikada, kao Mili, nije hvalio milionima. To je njegova veličina. On je legendarna pojava – branila je diva Bosanca, ali je raspravu prekinuo Popović.

– Hajde malo da komentarišemo takmičare – rekao je Popović, ali se samo Viki javila za reč.

– Marica je bila poprilično dobra. Nastup mi se dopao, trudila se, ali pevački je bilo tanko. Mislim da je pet glasova i više nego dovoljno. Ipak, slažem se da treba da ideš dalje, jer treba nagraditi trud – prokomentarisala je Viki.Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,