Marica Đukić i Natalija Joksimović – (13. 06.) – trideseta emisija – dueli
i – (13. 06.) – trideseta emisija – dueli

Marica je u timu Marije Šerifović, a večeras je odlučila da se predstavi numerama “Reset” Tijane Dapčević i “Ide maca oko tebe.” Natalija je u timu Jelene Karleuše i odlučila je da peva pesme “Poslednji let” Seke Aleksić i “Hrabro srce” Slađe Allegro.

Na kraju je glasanje pokazalo da prva kandidatkinja ide direktno u sledeći krug sa maksimalnih 5 glasova, dok Natalija mora u baraž sa četiri glasa. Na to je odmah skočila mentorka Jelena Karleuša obrativši se žiriju.

– Veliki aplauz mojim kolegama kako su krajnje neobjektivni! Dali su lošijoj pevačici svih pet glasova. Bravoooo! – vikala je ona.

– Kako si lepa Jelena! – odmah je rekao Dragan Stojković Bosanac. – Kako si dobra kad se nerviraš, pazi samo da ti nešto ne ispadne.

– Nema više šta da ispadne, a da se ja iznerviram – rekla je ona.

Saša Popović se složio sa Jelenom da je trebalo da bude izjednačeno, s tim što on smatra da je 4 prema 4 objektivan broj. Kako Ana Bekuta jedina nije dala glas Nataliji, prva je komentarisala.

– Htela sam da joj dam glas da ne ispadne, da je podržim zbog godina, ali kad sam videla da ima 3, 4 nisam jer smatram da je preglasavanje nepotrebno gubljenje vremena. Nema iskustva, obe pesme su preteške za nju. Amaterski, školski, bez energije – rekla je Ana, a Jelena je bila vidno nezadovoljna komentarom. Za Maricu Ana je komentarisala da joj je ovo čudna promena na bolje i da je sada bila najbolja otkako se takmiči.

Bosanac se, najpre, obratio Jeleni:

– Ti si se ogrešila o mene, sad moraš da se potrudiš da te prihvatim u toj haljinici što si od ćerke uzele – rekao je kroz smeh, na šta se Saša Popović nadovezao da li je haljina od mlađe ili starije ćerke.

– Od bebe, toliko je mala i toliko se sve razvuklo – nastavio je Bosanac. – Mislim da je ovo realno postavljena priča. Marica je bila skoncentrisanija. Natalija, prоšli put sam ti rekao da si talenat, ali da vodiš računa da te ne ponese. Sada ti se to desilo. Svi krajevi su ti bili niski. To su sitne stvari za tvojih 17 godina, ali moraš da se boriš za svaki ton od početka do kraja.

Snežana Đurišić je konstatovala da je Marica duplo starija od Natalije, te da su na neki način bile egal što se tiče nastupa, pa je zato obema dala glas. Đorđe David, takođe je konstatovao da se vidi razlika iskuskne i neiskusne.

– Marice, ti su vladala scenom, čak i uz sve falševe koji su ti se desili, verovao sam ti. U drugoj pesmi, malo tačnih tonova, ali kad ga ti zavrtiš… Natalija, da je bilo preglasavanja, a trebalo je, ti bi dobila glas. Mislim da ne treba da se sekiraš, imaš lepu boju i manir.

Viki Miljković smatra da su pevački bile podjednake.

– Natalija je u prednosti jer je pred njom tek budućnost. Marica je večeras bila samouverenije.

Potom se Marija obratila Nataliji, rekavši da zamisli da je među žirijem, a ne da je mentor takmičarki protiv koje se bori.

– Ne znam kako si ti od prethodnog kruga kada si pevala moje pesme došla do Slađe i Seke – pitala je na šta joj je Natalija objasnila da je to uradila zbog loših komentara na te pesme kada su joj rekli da se dere, pa je htela da proba nešto drugo.

– Ovo nije put. Ti se jesi drala, ali u ovome ti ne verujem ni sekunde kad pevaš, bilo je nekako stisnuto i svi narodnjački ukrasi su navežbani – rekla joj je Marija, a potom pohvalila svoju kandidatkinju poslavši joj poljupce.

– Najbolji mi je deo što Marija svoje kandidate zove kao svog psa, a oni se odazivaju – kroz smeh je rekla Jelena. Potom je čestitala Marici, a svojoj kandidatkinji poručila da je brutalno talentovana i lepa i da neće ispasti dok ona sedi tu.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , , ,