Manja Marković – Srećo moja, moje zlato i Ti si moje najmilije – (22. 02.) – dvadeset treća emisija
– Srećo moja, moje zlato i Ti si moje najmilije – (22. 02.) – dvadeset treća emisija

predstavila se pesmama “Srećo moja, moje zlato” Vide Pavlović i “Ti si moje najmilije” Zorice Brunclik. Manja je otišla direktno u treći krug sa pet glasova, jer jedino Marija Šerifović nije dala “da”.

Žiri se složio da je ovaj repertoar pesama bio težak za takmičarku, a Snežana je čak i otpevala delić prve pesme kako bi joj ukazala na greške u pevanju. Marija je prokomentarisala da se prva pesma ne peva tako i da zbog toga nije ni dala glas.

Jelena Karleuša je ipak dala “da”, ali se zato spremila kandidatkinji da “očita bukvicu”.

“Imaš 19 godina i dolaziš iz Beograda, a pevaš ovakve pesme. Pritom, moraš odmah da se konsultuješ sa nekim i da se pozabaviš svojim stajlingom. Ako budeš nastavila da pevaš ovaj repertoar, nikada ništa napraviti nećeš. Možeš da pevaš ovakve pesme na svadbama 300 kilometara daleko od Beograda”, bila je iskrena Jelena, dok su se Viki, Snežana i Bosanac žestoko usprotivili.

Snežana je insistirala da će sa ovim repertoarom moći da sagradi tri kuće, dok se Bosanac nadovezao da su upravo ove pesme potekle iz Beograda, ali da Jelena to neće da prizna.

“Pa, šta treba da peva? Nije Beograd ceo svet, šta pričaš gluposti”, rekao je Popović, a onda se obratio i kandidatkinji na sceni. “Drži se onoga što narod voli da sluša, a narod voli to da sluša i u Beogradu i u Srbiji, kao i u eks Jugoslaviji i svuda u dijaspori”, iznervirao se na kraju Popović zbog Jeleninog komentara i počeo da viče.

“Nemojte da lažete devojku. Beograd pravi zvezde!”, rekla je Jelena.

Manja je na kraju izjavila da ona već uveliko radi i peva, iako izvodi ovu vrstu muzike.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,