Maja Đorđević – 11 i Srećo reci – (23. 05.) – dvadeset sedma emisija


– 11 i Srećo reci – (23. 05.) – dvadeset sedma emisija

(31) predstavila se pesmom “11” svoje mentorke Marije Šerifović, kao i “Srećo reci” Maje Odžaklijevske sa kojima je uspela da dobije 5 “da” stručnog tima talent šoua. Jelena Karleuša pitala se da li je u prethodnim sezonama “bušila” komentarima, a Saša Popović objasnio je da se Maja takmičila pre tri godine, kao i da je diva bila fina prema njoj. A kada je to čula, rešila je da bude blaga i ove godine.

“Napredovala si dosta, svidelo mi se kako si nastupila. Mada, moram da kažem da mi uvek smeta kad kandidati pred Marijom pevaju njene pesme. Pevala si jako dobro, ali je falilo malo da se zategne”, rekla je Karleuša, ali se Ana Bekuta nije složila jer smatra da je nije bila na visini zadatka.

Ipak, mentorka je bila i više nego zadovoljna, te je Maju uvrstila u top 3 takmičara koji su na maestralan način izneli njenu pesmu “11”.

“Od svih kandidatkinja koje su do sad pevale ovu moju pesmu, ona je bila najbolja. Ona, pa Džejla, pa još jedna takmičara. Maja ima malo njonja boju, ali je odradila ok. Zadovoljna sam”, završila je Marija.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,