Mahir Mulalić i Snežana Kačar – (24. 10.) – trideset deveta emisija – duelii – (24. 10.) – trideset deveta emisija – dueli

Ceo žiri je bio na nogama, a na kraju duela rezultat je bio 6:6. Oba kandidata pokazala su šta je talenat, a sve što je žiri imao da poruči je da su maestralni.

Mentori nisu imali nijednu zamerku, već su ponosno podržali svoje takmičare, čak i nakon što je Milijeva učesnica imala pravo da bira novog mentora, s obzirom da je osvojila maksimum glasova.

Iako je bila na mukama, Snežana je odlučila da ipak ne menja mentora, što je Milija posebno obradovalo.
– Zvezde Granda pratim oduvek i sve u žiriju jako volim, ali žao mi je, ostajem kod Milija. Hvala ti mnogo- poručila mu je takmičarka, nakon čega je Mili izašao na scenu i zagrlio je.

– Ljudi, ovde je bilo predivno. Znam da ste vi uživali tamo, ali ovde je Snežanin brat pustio suzu radosnicu – otkrio je Voja atmosferu iz bekstejdža.

Saša Popović tražio je od voditelja da predstavi Mahirovu i Snežaninu podršku iz “sobe emocija”, ali nije ni slutio da će upravo oni da “ukradu” šou.

Naime, Snežanin brat je otkrio da ih u porodici ima petoro i da su svi muzički nadareni, te da mogu da osnuju bend, dok je Mahirov otac rešio da parira suparničkom taboru i zapeva jednu iz bekstejdža.

Stariji Mulalić otpevao je pesmu “Spavaj cvijete moj”, a kompletna postava “Zvezda Granda” mu se pridružila.

– Bravo, možeš da ideš kod Žike u Nikad nije kasno – poručio mu je Popović, a Mahirov otac poručio je da je sve moguće.Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,