Mahir Mulalić i Aldin Osmanković – (26. 09.) – trideset peta emisija – dueli
i – (26. 09.) – trideset peta emisija – dueli

Mahir je pevao pesme ”Loše vino” Zdravka Čolića i ””Prsten i zlatni lanac” Hari Mata Harija, dok je Aldin pevao ”Nemam više nikoga” Šabana Šaulića i ”Moj dilbere” Safeta Isovića.

Rezultat ovog duela bio je 5:4 u korist Mahira, koji s eplasirao dorektno dalje, dok će Aldin svoju šansu dobiti u baražu.

-Nemam ništa protiv momka broj dva, sigurno prolaziš u baražu. A kandidat broj jedan svakako je bio bolji. Prvu pesmu si odradio fenomenalno, a druga pesma je za tebe dečija pesmica- rekao je Đorđe David.

JK je poručila kandidatima- Momci, prvesntveno čestitam obojici za nastup, srce, pevanje i emociju. Vi ste nešto zbog čega milioni gledaju ovu emisiju. Mahire ti si maher! Hirurški precizan, prosto mi je krivo što nisi kod mene u timu. Ozbiljan si kandidat koji ide dalje, ali ja bih večeras prednost dala Aldinu zbog težine i emocije, kao i rasne boje glasa, zbog naježenosti dok si pevao. Ja bih te zvala da mi pevaš na nekom slavlju.

-Mahir je bio car večeras i pobednik. S tolikom lakoćom i finoćom i merom pevaš- rekla je Bekuta pa dodala- Aldine, u prvoj pesmi si imao ovo što Jelena kaže ali u drugoj si dobio zadatak da odereš pesmu ali nisi bio u tonalitetu. Do za Boga mutavo pevaš, ne otvaraš usta.

-Ja sam bre na Aldinovo pevanje naručila da popijem nešto! Sok od jabuke! Da se razgalim!- rekla je JK, a Bekuta joj je odgovrila- Ja ću čaj onda da naručim.

-Čestitao bih pobedniku ali bih pohvalio svog kandidata koji je bio bolji! Prvi kandidat je samo tehnički bio dobar- rekao je Bosanc, Aldinov mentor.

Marija je smatrala da je nezahvalno komentarisati ovakva dva kandidata u sitna crevca, te ih pohvalila i ukazala na greške za ubuduće.

izvor: grand