Magdalena Kostić i Nemanja Đukić – (19. 12.) – četrdeset šesta emisija – dueli


i – (19. 12.) – četrdeset šesta emisija – dueli

Magdalena, čiji je mentor Ana Bekuta, predstavila nam se pesmama “Sudbo moja” i “Nikom nije lepše nego nama” koja je podigla ceo studio na noge. Drugi takmičar, tačnije Milijev pulen, odabrao je numere “Povredi me” i “Lepa do bola”.

Na kraju maestralnog duela, Magdalena je dobija svih šest glasova žirija, dok je Nemanja dobio jedan glas podrške.

Prva se oglasila Viki koja je priznala da se raznežila, kao i da je Magdalena zvučala nevino, iskreno, slatko, što ona i jeste.

Jelena je priznala da je i nju takmičarka oraspoložila drugom pesmom koju u originalu izvodi njena draga kolegnica iz žiirja.

– Bez imalo sarkazma, ja jako volim, pogotovo starije pesme od Viki. Te devedeste su bile strašne i ta muzika je tada kritikovana, a tek sad dolazimo do toga da je to bila decenija stvaralaštva kada su mnogi evergrin hitovi nastali. Drago mi je što si večeras otpevala ovu pesmu. Čula se nevinost, čula se mladost. Takođe, dobra si imitatorka, čula sam tačno kako ti je Ana pevala kako si to usvojila i dobro je što ti upijaš od mentora- uputila je Jelena reči hvale mladoj kandidatkinji.

Nemanju je uporedila sa popularnim glumcem Džimom Kerijem iz filma “The cable guy”.

– On u tom filmu namešta internet, ali voli da peva. Imate isti stil pevanja, ali večeras pogotovo za “Zvezde Granda” to nije bilo dovoljno, ali si sladak- rekla je diva.

Kada je došao red na Bosanca, Ana se našalila i rekla da Nemanja ima isti vibrato kao on, što je nateralo kompozitora da joj odgovori:

-Da, zato sam mu i dao glas jer mi to ne smeta! Ipak, njegova muzikalnost i boja glasa su dobro, samo kada bi uspeo taj jareći vibrato da svede na razumnu meru bilo bi bolje!

Balkanska diva uputila je Nemanji reči podrške da je svaki početak težak, a da je pravi primer za to upravo Mili, koji sedi u žiriju.

– Evo, ti si počeo na milionskoj sceni, pred milionskim auditorijumom, a Mili je počeo kao jahač konja u spotu “Koka-kola, Malboro, Suzuki” – rekla je diva, što je iznerviralo Viki, pa joj je odbrusila: I to je bio milionski auditorijum!

Mili se nadovezao da je on potpuno spontano jahao tog konja u spotu.

– Na snimanju je bio konj i nije imao ko da ga jaše. Ja sam rek’o da mogu ja, završio sam školu jahanja. Onda nema ko da napravi salto, ja napravim salto- priznao je Mili, a onda je ispričao najsmešniji trenutak sa tog snimanja

– I Viki je bila na konju, ali se uplašila, tačnije ukočila se i nije mrdala. Konj je postao gladan i kako nije imao šta da se jede, krenuo je pravo u štalu – podelio je Mili svoju anegdotu sa seta, a Karleuša se nadovezala i poručila da je konj tačno znao gde Viki treba da ide.

Mili je ispričao još jednu priču sa snimanja spota, ali je štala postala glavna tema u čuvenom studiju. Ipak, Viki se najviše pecnula, pa je Jeleni poručila -Mislim da bi se ti fantastično snašla u štali, svi tvoji talenti došli bi do izražaja.

Ali Jelena se nije mnogo potresla oko njenih reči, već je izjavila da bi bila najsrećnija da je u štali sa životinjama jer, kako je rekla, to je ona bi time želela da se bavi u budućnosti.

– Da spasim životinje, a ne da ih jašem i zloupotrebljavam- odbrusila je diva, dok je Saši Popovću bila zanimljiva priča oko jahanja i životinja, pa ju je upitao da li je nekada muzla kravu.

– Nikada, jer je to zloupotreba i maltretiranje životinja, ali bih je mazila. Kravlje mleko je za bebu od krave,a ne za bebu od čoveka. Svaka beba treba da sisa mleko od svoje majke, a ukoliko majka ne može doji postoje alternative- krenula je da objašnjava Karleuša. Ipak Viki ju je prekinula i pitala šta da piju kad odrastu i ne mogu više da sisaju, Jelena je odbrusila – Neka sisaju nešto drugo!

izvor: grand